Nőnapi szoftver akciók: Windows 10 + Office 2019 együtt bomba áron

0

A nőnap alkalmából friss szoftver akciókat hirdetett a GoDeal24 csapata, így most szinte filléres áron lehet Windows 10-hez jutni, ha pedig Office 2019-cel együtt veszed meg csomagban az operációs rendszert, akkor már 10 ezer Ft alatt megkapod a kettőt együtt.

A Godeal24 nőnapi szoftver leárazást tart, amelynek keretein belül akár 62%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék is akciós, például különböző Windows 10 és Office kiadások.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Kiemelt akció: Windows 10 + Office együtt bomba áron!

Ha együtt veszed meg a két szoftvert, akkor a szokásosnál is jobb áron kapod őket meg a DLE62 kuponkód felhasználásával:

50%-os Windows leárazások

Az alábbi szoftverekre 50%-os kedvezményt kaphatsz a DLE50 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

62%-os Office akciók

Az alábbi szoftverekre még nagyobb, 62%-os kedvezményt kaphatsz a DLE62 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

További akciós szoftverek

A következő szoftverekre pedig 55%-os kedvezmény jár a DLE55 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Megjelent az új Cwalletco fizetési mód

A Cwalletco egy új, biztonságos fizetési platform, amelyen belül lehetőség van többek között bankkártyával vagy PayPallel is lebonyolítani a tranzakciót. A használata nagyon egyszerű, csak válaszd ki a Cwalletco-t a rendelés során, majd a kívánt módozatot. Persze tudsz közvetlenül is fizetni a bankkártyáddal.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid