Nyári szoftver akciók: Windows 10+Office kulcsok és 48 órás Xbox Live Gold tagság jó áron

0

Újabb akciókat indított a szoftverkulcsokat árusító Keysworlds weboldal, de a szokásos Windows 10 és Microsoft Office ajánlatok mellett most 2 napos Xbox Live Gold tagságot is vásárolhat potom pénzért az, aki ki szeretné próbálni a szolgáltatást.

Keysworlds.com egy nemzetközi piactér, ahol digitális szoftverkulcsokat árulnak különféle programokhoz és játékokhoz. Nagyon egyszerűen lehet náluk vásárolni, és mindenre 1 év garanciát vállalnak. Az oldal nemrég megindította a nyári kiárusítását, ezekből mutatunk pár kiváló ajánlatot.

Xbox Live Gold tagság

Ha nem volt még Xbox Live Gold előfizetésed, akkor most nagyon olcsón kipróbálhatod, mindössze 0,91 eurós áron vehetsz 48 órás hozzáférést, ami nagyjából 320 Ft-ra jön ki (csak új felhasználó esetében működik). Ha élsz a tagoknak szóló exkluzív akciókkal, vagy behúzol pár ingyenes címet, akkor többszörösen visszahozza az árát.

50%-os kedvezmények

A KeysWorlds.com 2020-as nyári akciójában több érdekességet is találsz, és az alábbi szoftverekre vagy szoftvercsomagokra most 50%-os kedvezmény jár az XBLE50 kuponkód felhasználásával.

40%-os kedvezmények

Az Office 2016-ra, illetve az ehhez kapcsolódó Windows 10 csomagokra most 40% kedvezmény jár, ha a vásárláskor beírod az XBLE40 kuponkódot.

38%-os leárazás Windows 10-re

Ha nem vagy elégedett a korábbi Windows verzióddal, és újabbra váltanál, vagy csak szeretnéd aktiválni a már meglévő rendszered, akkor itt a remek alkalom, ugyanis az XBLE38 kuponnal 38%-ot csökken az ár.

További szoftver akciók: Keysworlds.com nyári kiárusítás 2020

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

Keysworlds kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálja a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@keysworlds.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop, stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a napidroid.hu, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysworlds

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid