Nyári szoftver kiárusítás 2020: Windows 10 már 3.050 Ft-tól + Office akciók

0

Elsőre sokkolónak tűnhet, hogy milyen drága egy Microsoft Office vagy egy Windows 10 dobozos verzióban, szerencsére akár töredék áron is be lehet szerezni ezeket a szoftvereket, ha úgynevezett OEM licenceket vásárolunk. Az egyik ezzel foglalkozó oldal most nagy nyári kiárusítást tart, érdemes megnézni az ajánlatokat, Windows 10-et már 3.200 Ft-ért is ki lehet fogni.

Keysworlds.com egy nemzetközi piactér, ahol digitális szoftverkulcsokat árulnak különféle programokhoz és játékokhoz. Nagyon egyszerűen lehet náluk vásárolni, és mindenre 1 év garanciát vállalnak. Az oldal nemrég megindította a nyári kiárusítását, ezekből mutatunk pár kiváló ajánlatot.

Microsoft Office mellé ajándék Windows 10

Ha beszereznéd a Microsoft Office valamelyik verzióját, akkor most az operációs rendszert ingyen kapod hozzá. Természetesen nem fontos új telepítést csinálnod, a már meglévő rendszeredet is aktiválhatod a vásárlás után.

50%-os kedvezmény Microsoft Office-ra!

Ha csak az Office kell, az sem gond, csatlakozz a népszerű irodai csomag 1,2 milliárdos felhasználói táborához. Az OFSI50 kuponkód beírásával 50%-os kedvezményt kapsz.

38%-os leárazás Windows 10-re

Ha nem vagy elégedett a korábbi Windows verzióddal, és újabbra váltanál, vagy csak szeretnéd aktiválni a már meglévő rendszered, akkor itt a remek alkalom, ugyanis a KWLE38 kuponnal 38%-ot csökken az ár.

További szoftver akciók: Keysworlds.com nyári kiárusítás 2020

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

Keysworlds kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálja a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@keysworlds.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop, stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a napidroid.hu, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysworlds

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid