Nyári szoftver vásár: Windows 10 már 3.020 Ft-tól, és az Office is jó áron

0

Ha nincs még aktiválva a Windows 10-ed, vagy csak szeretnél egy új példányt, esetleg a Microsoft Office programcsomagra csapnál le jó áron, akkor van egy jó hírünk: ezek most mind akciósak. Mutatjuk az árakat!

A KeysOff csapata 2020-as nyári szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül akár 57%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék is akciós, például különböző Windows 10 és Office kiadások, érdemes szétnézni!

Az akciós termékek három kategóriába vannak sorolva a kedvezmény mértékétől függően.

42% kedvezmény jár a KOLE42 kuponkóddal az alábbiakra:

57% kedvezmény jár a KOLE57 kuponkóddal az alábbiakra:

55% kedvezmény jár a KOLE55 kuponkóddal az alábbiakra:

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A KeysOff kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálja a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@keysoff.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop, stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a napidroid.hu, hanem a KeysOff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: KeysOff

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid