Októberi szoftver kiárusítás: Windows és Office töredék áron

0

Ha szeretnél eredeti Windowst, Office-t vagy más hasznos számítógépes szoftvert vásárolni akkor itt a remek alkalom, ugyanis az egyik népszerű nemzetközi webáruház, a szoftverkulcsokkal foglalkozó Godeal24 kiárusítást tart.

Az olyan szoftverek, mint az Office 2021 vagy a Windows 10 és 11, dobozos kiadásban általában egy vagyonba kerülnek, OEM szoftverkulcsok formájában azonban töredék áron be lehet őket szerezni. Ilyenkor magát a programot a Microsoft hivatalos oldaláról töltheted le, és a megvásárolt kulccsal tudod aktiválni.

Godeal24 elindította legújabb akciósorozatát, amelyben számos ismert és népszerű programot lehet jóval a szokásos árak alatt beszerezni. Vannak különféle Windows és Office verziók, illetve más szoftverek is.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

TOP ajánlatok: életre szóló Microsoft Office licencek

A Windows 10 a legelterjedtebb számítógépes operációs rendszer, és akár már 7,42 eurós áron is megvásárolható egy licenc (vagy csomagban még olcsóbban) a Godeal24 oldalán, ráadásul ingyen frissíthetsz Windows 11-re.

Fontos: a Windows 10 21H1 támogatása 2022. december 13. után megszűnik, vagyis nem lesznek rá újabb biztonsági frissítések. Mindenképpen érdemes a Windows 10 21H2 verzióra vagy Windows 11-re frissíteni.

Limitált leárazás: eredeti Windows rendszerek

Office 2021 + Windows csomagok és más szoftverek 62%-kal olcsóbban

Az alábbi árak a GOLE62 kuponkód beírása után lesznek érvényesek:

További hasonló szoftver akciók itt >>>

Egyéb Windows rendszerek 50%-kal olcsóbban

Az alábbi árak a GOLE50 kuponkód beírása után lesznek érvényesek:

További hasznos szoftverek

Vannak más szoftveres eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid