Őszi szoftver kiárusítás: Windows 10 már 2300 Ft-tól, és a Microsoft Office is jó áron

0

Egy eredeti Windows vagy Microsoft Office általában elég komoly összegbe kerül dobozos formában, szerencsére már töredék áron is be lehet őket szerezni, amennyiben OEM szoftverkulcsokat vásárolunk. Ha nincs még aktiválva a Windows 10-ed, vagy csak szeretnél egy új példányt, esetleg az Office programcsomagra csapnál le jó áron, akkor van egy jó hírünk: ezek most mind akciósak. Nézzük az árakat!

A szoftverkulcsokkal foglalkozó KeysOff csapata nagy őszi kiárusítást tart, amelynek keretein belül akár 58%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék is akciós, például különböző Windows 10 és Office kiadások, érdemes szétnézni!

Frissíts Windows 10-re 45%-kal olcsóbban

Frissítenél korábbi Windows verzióról, vagy csak aktiválnád a Windows 10-et a gépeden? Most 45% kedvezmény jár a KOLE45 kuponkóddal az alábbiakra. A kupont a vásárlás során kell beírni, csak ezután fog lecsökkenni az ár.

Tipp: a Cwalletco fizetési móddal további 3% kedvezmény jár. Ha esetleg nem működik a kupon, lehet próbálkozni a KOLE42 kóddal is.

Microsoft Office 2016 és 2019 most 58% kedvezménnyel

58% kedvezmény jár a KOLE58 kuponkóddal az alábbiakra:

Office 2016:

Office 2019:

További akciós szoftverek

55% kedvezmény jár a KOLE55 kuponkóddal az alábbiakra:

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

A megvásárolt kulcsokat gyorsan megkapod, már csak le kell töltened a megfelelő szoftvert, telepíteni, majd aktiválni. Íme pár link:

  • Microsoft Windows 10 Professional: [Letöltés]
  • Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Letöltés]
  • Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Letöltés]

Többet spórolnál? 

A KeysOff oldalán több módon is tudsz fizetni, az új Cwalletco használatával azonban további 3%-ot lehet csökkenteni a végösszegen. A Cwalletco egy biztonságos fizetési platform, amelyen belül lehetőség van többek között bankkártyával vagy PayPallel is lebonyolítani a tranzakciót. A használata nagyon egyszerű, csak válaszd ki a Cwalletco-t a rendelés során, majd a kívánt módozatot. Persze tudsz közvetlenül is fizetni a bankkártyáddal.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A KeysOff csapata kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálják a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@keysoff.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop, stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a napidroid.hu, hanem a KeysOff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: KeysOff

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid