Szoftver akciók: Office és Windows 10 jó áron

0

Az olyan szoftverek, mint például a Windows 10 vagy a Microsoft Office, dobozos kiszerelésben elég borsos áron kaphatók, éppen ezért sokan valamilyen ingyenes alternatívát, esetleg aktiválatlan vagy tört verziót használnak. Utóbbit nem ajánljuk senkinek, főleg mivel már egész olcsón be lehet szerezni úgynevezett OEM licenceket, amelyekkel gond nélkül működnek ezek a szoftverek.

A Keysworlds oldalán új leárazásokat indítottak, így például a Windows 10 már 8,67 eurós áron (~3.075 Ft) beszerezhető, a Microsoft Office 2019-et pedig 29,5 euróért (~10.500 Ft) adják a megfelelő kuponkódok felhasználásával, amiket az alábbiakban meg is osztunk veletek. A legtöbb esetben 38% és 50% közötti kedvezmény jár most az egyes szoftverekre vagy szoftvercsomagokra. Nézzük ezeket sorban!

Office mellé ajándék Windows 10

Ha beszereznéd a Microsoft Office valamelyik verzióját, akkor most az operációs rendszert ingyen kapod hozzá. Természetesen nem fontos új telepítést csinálnod, a már meglévő rendszeredet is aktiválhatod a vásárlás után.

Minden Microsoft Office féláron!

Ha csak az Office kell, az sem gond, csatlakozz a népszerű irodai csomag 1,2 milliárdos felhasználói táborához. Az OFSI50 kuponkód beírásával 50%-os kedvezményt kapsz.

Windows 10: 38%-os leárazás

Ha nem vagy elégedett a korábbi Windows verzióddal, és újabbra váltanál, vagy csak szeretnéd aktiválni a már meglévő rendszered, akkor itt a remek alkalom, ugyanis a KWLE38 kuponnal 38%-ot csökken az ár.

Egyszerű vásárlás és fizetés

Keysworlds kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálja a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@keysworlds.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop, stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a napidroid.hu, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysworlds

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid