Szoftver kiárusítás: Vásárolj olcsón Windows 10-et, majd frissíts ingyen Windows 11-re!

0

A szoftverekkel foglalkozó Godeal24 most néhány napon keresztül nagy kedvezménnyel kínál Microsoft termékeket, például Windows 10-et, Windows 11-et és különböző Office kiadásokat. Érdemes megnézni a kínálatot!

A hatékony munkához nem csak egy megfelelő számítógép kell, hanem jó szoftverek is, ám ezek általában elég komoly összegekbe kerülnek. Szerencsére OEM szoftverkulcsok formájában töredék áron lehet beszerezni számos népszerű operációs rendszert és programot, ha érdekel ilyesmi, akkor érdemes megnézned a Godeal24 friss kiárusítását.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Van egy külön oldal az irodai szoftvereknek, ritka jó árakat lehet kifogni, ha pedig a Windows 10-et vásárolnád meg, akkor már 7,24 eurós, vagyis nagyjából 2790 Ft-os áron megteheted. Vásárolhatsz Windows 11-es kódot is kicsit drágábban, de mivel Windows 10-ről ingyenesen lehet frissíteni, így ez jobban megéri.

Limitált villámakciók

A Microsoft 365 előfizetés kedvezőnek tűnhet, de hosszú évek alatt elég komoly összeget kifizetsz rá, így sokkal jobban jársz, ha például lecsapsz egy Office 2021 Pro szoftverre 29,99 eurós áron, amit utána korlátlan ideig használhatsz.

További kedvezmények (62%-os leárazás)

Az alábbi árakat a GOLE62 kuponkód beírásával érheted el, ezt a rendelés során tudod megtenni.

50%-os Windows akciók

Az alábbi árakat a GOLE50 kuponkód beírásával érheted el, ezt a rendelés során tudod megtenni.

További szoftverek, amik a GOLE62 kuponkóddal lesznek olcsóbbak:

Egyéb szoftveres eszközök

A további eszközök között itt tudsz válgatni, sok hasznos program van a kínálatban.

Kiemelt akciók:

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

A rendelés után nem sokkal emailben fogod megkapni a vásárolt szoftverkulcsot, és a hozzá való instrukciókat, mint például a szoftver letöltési linkje.

Miért a Godeal24?

  • Spórolás: A Godeal24 OEM szoftverkulcsokat árul, amik jóval olcsóbbak, mint a dobozos szoftverek.
  • Legális szoftverkulcsok: A használt OEM licencek kereskedelme legális az EU-ban.
  • 24/7 támogatás: Az oldal ügyintézői folyamatosan rendelkezésre állnak, hogy válaszoljanak a kérdéseidre, és segítsenek, ha problémád lenne a rendeléssel. Email: service@godeal24.com

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid