Szoftver vásár: Windows 10 már 3160 Ft-tól, de az Office is olcsóbb most!

0

A jó szoftverek a legtöbbször nem olcsók, egy Microsoft Office vagy egy Windows 10 beszerzése is elég komoly kiadás lehet, ha a dobozos verziókat választjuk. Szerencsére elég sokat lehet spórolni, ha OEM licencet vásárolunk, és most mutatunk is pár remek akciót.

Keysworlds.com egy nemzetközi piactér, ahol digitális szoftverkulcsokat árulnak különféle programokhoz és játékokhoz. Nagyon egyszerűen lehet náluk vásárolni, és mindenre 1 év garanciát vállalnak. Az oldal nemrég megindította az évközi akcióit, ezekből mutatunk pár remek ajánlatot.

Évközi akciók 2020: Windows, Office és antivírus programok

Speciális kuponkódokkal 35-50%-os kedvezményt kapsz az Office és a Windows termékekre, továbbá antivírus szoftvereket is leáraztak, ezek 20%-kal olcsóbbak most a Keysworlds friss akciójában. Mutatjuk a részleteket!

50%-os kedvezmény Office 2019-re és Office+Windows csomagokra!

Ha Office kellene, azt megveheted önmagában is, vagy akár a Windows 10-zel csomagban. Az MIDY50 kuponkód beírásával 50%-os kedvezményt kapsz ezekre. Íme a csökkentett árak:

Windows 10 és Office: 35%-os leárazás

Az alábbi termékekre 35%-os kedvezmény jár, ha beírjátok a vásárlásnál a MIDY35 kupon. A Windows 10-ek így már potom pénzért vihetők:

Vírusirtók 20%-kal olcsóbban

Az alábbi vírusirtó és egyéb védelmi szoftverekre 20% kedvezményt kaphatsz a MIDY20 kupon beírásával. Íme az akciós árak:

Egyszerű vásárlás és fizetés

Keysworlds kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálja a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@keysworlds.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop, stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a napidroid.hu, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysworlds

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid