Téli szoftver akciók: eredeti Windows 10 és többféle Office verzió áron alul

0

A szoftverekkel foglalkozó Godeal24 téli szoftver kiárusítást tart, így most nagy kedvezménnyel lehet többek között Microsoft termékeket beszerezni, például Windows 10-et, Windows 11-et és különböző Office kiadásokat. Érdemes megnézni a listát!

A Godeal24 csapata téli szoftver vásárt tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig nézni az akciókat.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Limitált ajánlatok: téli kiárusítás

Szoftver csomagok kedvezményes áron

62%-os akció: Office 2021 + Windows csomagok és más szoftverek

Az alábbi árak a GOLE62 kuponkód beírása után lesznek érvényesek:

További hasonlók itt >>>

Office szoftverek MAC rendszerre

Egyéb Windows rendszerek 50%-kal olcsóbban

Az alábbi árak a GOLE50 kuponkód beírása után lesznek érvényesek:

További hasznos szoftverek itt >>>

További hasznos szoftverek

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid