Újévi szoftver akciók 2021: Windows 10 már 2.620 Ft-ért, Office pedig akár 8.000 ezer Ft alatt

0

Ha nincs még aktiválva a Windows 10-ed, vagy csak szeretnél egy új példányt, esetleg a Microsoft Office programcsomagra csapnál le jó áron, akkor van egy jó hírünk: ezeket most mind leárazták az újév alkalmából. Mutatjuk az árakat!

A KeysOff csapata 2021-es újévi kiárusítást tart, amelynek keretein belül akár 58%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék is akciós, például különböző Windows 10 és Office kiadások, érdemes szétnézni!

2021-es újévi kiárusítás top termékei

  • Top 1: Windows 10 Professional most 7,27 euró (~2.620 Ft) – A Windows 10 eddig is fontos szerepet játszott a számítástechnikában, most pedig az eddigieknél is jobban előtérbe került a Windows 7 támogatásának megszűnésével. Ha beszereznél egy új példányt, vagy aktiválnád a már telepített rendszeredet, akkor itt a remek alkalom.
  • Top 3: Microsoft Office 2019 Professional Plus most 28,27 euró (~10.200 Ft) – Az Office 2019 a legfrissebb verzió, ez szintén akciós, érdemes lehet beruházni rá
  • Top 3: Microsoft Office 2016 Professional Plus most 21,17 euró (~7.670 Ft) – Office-ra szinte minden gépen szükség lehet, és ha még nincs meg neked, akkor a 2016-os verziót igen jó áron tudod beszerezni. A Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Outlook, Access és Publisher programokat is tartalmazza a szoftvercsomag.
  • Top 4: Windows 10 Professional (2 PC) most 11,27 euró (~4.070 Ft) – Ha több helyre is telepítenéd a Windows 10-et, vagy több géped is aktiválásra szorul, akkor most dupla csomagban még olcsóbb a rendszer, egy kód alig több, mint 2 ezer Ft-os áron kijön.

További leárazások

Az alábbi szoftverekre 45%-os kedvezményt kaphatsz a BFLE45 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Csomagban olcsóbb

Az alábbi szoftverekre és szoftvercsomagokra még nagyobb, 58%-os kedvezményt kaphatsz a BFLE58 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Egyéb akciók

Az alábbiakra is 58%-os kedvezményt kaphatsz a BFLE58 kuponkód felhasználásával.

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

További újévi szoftver akciók ezen az oldalon.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@keysoff.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a KeysOff.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a KeysOff.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A KeysOff.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: KeysOff

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid