Villámakció: Windows 10 és Microsoft Office szoftverek áron alul

0

A legtöbben abban a tudatban élnek, hogy méregdrágák a Microsoft szoftverei, például egy Windows 10 vagy egy Office csomag. Ez részben igaz is, dobozos formában valóban egy vagyonba kerülnek ezek, de azt kevesen tudják, hogy OEM szoftverkulcsokat vásárolva töredék áron be lehet szerezni őket. Mutatunk is pár ilyen akciót!

A Godeal24 csapata nagy szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül most akár 66%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék is akciós, Windows 10-et például már 3 ezer Ft alatti áron lehet venni.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely eredeti játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Féláron a Windows 10

Frissítenél korábbi Windows verzióról, vagy csak aktiválnád a Windows 10-et a gépeden? Most 50% kedvezmény jár a GOLE50 kuponkóddal az alábbi Windows 10 verziókra:

Most 66%-kal olcsóbb a Microsoft Office 2016 és 2019

66% kedvezmény jár a GOLE66 kuponkóddal a 2016-os és 2019-es Office-ra, illetve az ezeket tartalmazó csomagokra:

Mást keresel? Íme a további akciók:

Ha más szoftvert keresel, akkor nézz szét a GoDeal24.com őszi kiárusításában. 55% kedvezmény jár a GOLE55 kuponkóddal, íme néhány példa:

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A Godeal24 csapata kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálják a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop, stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Megjelent az új Cwalletco fizetési mód

A Cwalletco egy új, biztonságos fizetési platform, amelyen belül lehetőség van többek között bankkártyával vagy PayPallel is lebonyolítani a tranzakciót. A használata nagyon egyszerű, csak válaszd ki a Cwalletco-t a rendelés során, majd a kívánt módozatot. Persze tudsz közvetlenül is fizetni a bankkártyáddal.

 

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a napidroid.hu, hanem a GoDeal24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid