Windows 10 és Microsoft Office akciók – Új géphez új szoftver is dukál!

0

Nemrég debütált az Nvidia új, RTX 3000-es videokártya szériája, amelynek a csúcsát az 1500 dolláros RTX 3090 jelenti. Akár ilyen, akár szerényebb hardverből építesz új konfigurációt, a szoftveren semmiképpen nem érdemes spórolni, ajánlott beszerezni egy friss, eredeti Windows 10-et, amivel teljes mértékben kiaknázhatod a gépedben lévő potenciált. Szerencsére ezt már egész olcsón megteheted, ugyanis most leáraztak számos OEM szoftverkulcsot, amelyek a dobozos verzióknak töredékébe kerülnek.

A GoDeal24 csapata szeptember végi szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül akár 62%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék is akciós, például különböző Windows 10 és Office kiadások, de csak limitált ideig!

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely eredeti játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

50%-os akció Windows 10-re

50% kedvezmény jár a GOLE50 kuponkóddal az alábbi Windows 10 verziókra:

Microsoft Office 2016 és 2019 most 62%-os kedvezménnyel

62% kedvezmény jár a GOLE62 kuponkóddal a 2019-es Office-ra, illetve az ezt tartalmazó csomagokra:

62% kedvezmény jár a GOLE62 kuponkóddal a 2016-os Office-ra, illetve az ezt tartalmazó csomagokra:

További akciók

55% kedvezmény jár a GOLE55 kuponkóddal az alábbiakra:

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Ennyi lett volna, szerezd be a szükséges szoftvereket az új asztali gépedhez vagy laptopodhoz! A megvásárolt kulcsokat gyorsan megkapod, már csak le kell töltened a megfelelő szoftvert, telepíteni, majd aktiválni. Íme pár link:

  • Microsoft Windows 10 Professional: [Letöltés]
  • Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Letöltés]
  • Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Letöltés]

Egyszerű vásárlás és fizetés

A Godeal24 csapata kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálják a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A kupont így tudod beírni (példa a Windows 10 Professional-re és az 50% kedvezményt biztosító GOLE50 kuponnal):

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop, stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Megjelent az új Cwalletco fizetési mód

A Cwalletco egy új, biztonságos fizetési platform, amelyen belül lehetőség van többek között bankkártyával vagy PayPallel is lebonyolítani a tranzakciót. A használata nagyon egyszerű, csak válaszd ki a Cwalletco-t a rendelés során, majd a kívánt módozatot. Persze tudsz közvetlenül is fizetni a bankkártyáddal.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a napidroid.hu, hanem a Godeal24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid