Windows 10, Office 2021 és más szoftverek áron alul – Érettségi kiárusítás

0

Akár otthoni szórakozásra, akár tanulásra vagy irodai munkára használod a számítógéped, szinte elengedhetetlen az olyan szoftverek megléte, mint a Microsoft Office vagy egy eredeti Windows. Ezek dobozos formában általában kifejezetten drágák, de OEM szoftverkulcsok formájában töredék áron meg lehet vásárolni őket. A Godeal24 most nagy kedvezménnyel kínál népszerű Microsoft termékeket, például Windows 10-et, Windows 11-et és különböző Office kiadásokat.

Megindult a szoftverkulcsokkal foglalkozó Godeal24 nagy ballagási/érettségi kiárusítása, amelynek az egyik főszereplője a Microsoft Office 2021, ami most mindössze 24,99 eurós (~9900 Ft) áron vásárolható meg, ha pedig több licencet is vennénk, akkor még olcsóbban megkaphatjuk darabját. A Windows 10 szintén nagyon jó áron van, akár 6,06 eurós áron (~2400 Ft) be lehet szerezni egyet, ha dupla csomagban veszed, a legjobb pedig az benne, hogy ezután ingyen frissíthetsz Windows 11-re.

Windows rendszerekre fél áron

A Windows 10 a legelterjedtebb operációs rendszer, és akár már 6,06 eurós áron is megvásárolható egy licenc, ráadásul ingyen frissíthetsz Windows 11-re.

Kupon kód: GOLE50

Microsoft Office 2021 áron alul

62%-os kedvezmény a GOLE62 kuponkóddal.

62%-os kedvezmény az Office 2021 + Windows csomagokra

Kupon kód: GOLE62

További szoftverek és szoftvercsomagok

62%-os kedvezmény a GOLE62 kuponkóddal.

Hasznos szoftveres eszközök

Vannak más szoftveres eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

A rendelés után nem sokkal emailben fogod megkapni a vásárolt szoftverkulcsot, és a hozzá való instrukciókat, mint például a szoftver letöltési linkje.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid