Oldalra kerülhet a Lenovo Legion mobil pop-up kamerája, de nem csak emiatt lesz érdekes!

0

A Lenovo már javában promózza a hamarosan érkező első gamer telefonját, ami egyelőre Legion Gaming Phone néven fut. A készülék számos érdekes és egyedi megoldással jöhet, ezek közül az egyik az oldalsó pop-up szelfikamera.

A Lenovo újdonsága egy szinte teljesen keret nélküli, lapos kijelzővel érkezik, ami 144 Hz-es képfrissítéssel és 270 Hz-es érintésérzékeléssel bír. Notch vagy kameralyuk nem lesz rajta, a 20 MP-es szelfikamerát egy pop-up mechanizmussal oldják meg a hírek szerint, ám ez érdekes módon nem fent, hanem oldalt lesz, így leginkább fektetett módban lehet majd kényelmesen szelfizni és videóchatelni.

A hátsó kamerák is kicsit szokatlannak tűnnek, a duál megoldás ugyanis majdnem a hátlap közepére került. Ez egyébként egy 64 MP-es fő szenzorból és egy 16 MP-es ultraszéles látószögű egységből áll majd.

A Lenovo Legion telefon egy igazi fenevad lesz Snapdragon 865 processzorral, LPDDR5 RAM-mal, UFS 3-as tárhellyel és spéci hűtéssel. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh lehet, és két USB-C port is lesz a töltésre, az egyik oldalt, ráadásul állítólag rekord teljesítményű, 90W-os gyorstöltéssel is ellátják a készüléket.

A fenti képek egyébként egy kiszivárgott promóciós videóból származnak, és az XDA-Developers oldalán bukkantak fel. A szerző szerint még nem biztos, hogy ez a telefon végleges dizájnja, de jó eséllyel valami nagyon hasonló lesz.

Forrás: XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid