AnTuTu rekordot döntött egy új kínai csúcsmobil

0

Tudjuk, hogy sokan ellenzik a benchmark programokat, és az elért pontszámokkal való dobálózást, ugyanakkor itt az új év, és jönnek az új hardverek, amelyeknek nem árt képben lenni a teljesítményével. A Snapdragon 888 lesz 2021 egyik legelterjedtebb csúcskategóriás megoldása, és természetesen nincs is hiányában a nyers erőnek, erről egy nemrég kikerült AnTuTu teszteredmény tanúskodik. A rekord pontszámot nem mellesleg egy Oppo telefon gurította.

Az új Oppo csúcsmobil a Find X3 lesz, amely valamikor az első negyedévben debütál, és jó eséllyel ez lesz az egyik (ha nem a) legerősebb androidos készülék egy jó darabig. Ezt onnan gondoljuk, hogy nemrég kikerült egy AnTuTu képernyőkép, amely szerint a telefon több, mint 771 ezer pontot ért el, és erre eddig egyik mobil sem volt képes (legalábbis ha a megerősített eredményeket nézzük).

A Qualcomm által kiadott hivatalos adatok szerint a Snapdragon 888 nagyjából 735 ezer pontot gurít, de ez nyilván nagyban függ attól, hogy milyen telefonban van, hiszen a tesztprogram összesen négyféle teljesítmény alapján kalkulálja ki a végső eredményt. Ezek a következők: CPU (processzor), GPU (grafikus chip), UX (felhasználói élmény) és memória (RAM és tárhely mérete, sebessége).

Az eddig kiszivárgott információk szerint az Oppo Find X3 egy 6,7 colos, QHD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel érkezik, lesz benne minimum 12 GB RAM, kamerás téren pedig egy 50 MP-es Sony IMX766 fő szenzorra számítunk.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid