Itt a magyar fejlesztésű nyomkövető, ami azonnal jelzi, ha elmozdítják a kerékpárod

0

Melyik kerékpáros ne tartana attól, hogy szeretett kétkerekűjét eltulajdonítják? Most itt a magyar csúcstechnológia kerékpár lopás ellen: az FB222 GPS nyomkövető készülék azonnal riasztást küld a telefonodra, ha illetéktelenek elmozdítják a kerékpárod, de te is bármikor lekérheted helyadatait vagy a korábban megtett útvonalakat. Sport teljesítmény mérésére is ideális, mert sebesség, távolság és magasság mérésre is alkalmas.

Extra kerékpár védelem: GPS nyomkövető + magyar nyelvű szoftver

A magyar FlexCom Kommunikációs Kft. FB222 GPS nyomkövetőjével könnyedén és feltűnés nélkül szemmel tarthatod kerékpárod. Bármikor lekérheted, megtekintheted a tartózkodási helyével, mozgásával kapcsolatos információkat – 5 méteres pontossággal. Lopás ellen aranyat ér az eszköz riasztási funkciója, melyet bekapcsolva azonnali értesítést kapsz, ha illetéktelenek elmozdítják a kerékpárod vagy babrálnak a készülékkel.

Használata egyszerű: egy szintén magyar fejlesztésű nyomkövető szoftver segítségével kommunikálhatsz vele. A biztonságtechnikai szempontokon túl a készülék és a szoftver lehetővé teszi a kerékpárral megtett út valós idejű vagy utólagos térképes megtekintését. A statisztikák, diagramok (sebesség, megtett út, magasság, stb.) és térképek segítségével pedig utólag is megtekintheted, elemezheted a megtett utakat. Az FB222 GPS nyomkövető kis mérete és hordozhatósága miatt a kerékpárok mellett más járművek, személyek és csomagok követésére is ideális.

Nem kell folyton tölteni

Senki sem vágyik arra, hogy a telefon és a laptop mellett egy újabb eszköz töltésével is állandóan foglalkoznia kelljen. Az FB222 nyomkövetővel nincs is ilyen probléma: erős akkumulátora 30 napos készenléti időt biztosít. Ha lemerül, a töltő csatlakoztatásakor a készülék automatikusan újra bekapcsol. Egy töltéssel megtehetsz akár 400 km-t is!

Kis méret, masszív felépítés

A hosszú készenléti idő mellett az FB222 nagy előnye a külső hatásokkal szembeni ellenálló képesség. Kemény alumínium burkolata vízálló is (IP65 védelem), a készüléket speciális egyedi gyártású biztonsági csavarokkal lehet a kulacstartó alá rögzíteni. Méretei: 20,2 mm (magasság), 41,8 mm (szélesség), 85 mm (hosszúság).

Nincsenek határok

Nem számít, hogy merre jársz, utazol vagy versenyzel: az FB222 bel- és külföldön egyaránt használható, beépített SIM kártyája a világ bármely pontján használható.

Mobiltelefonról és asztali gépről is használható

Az FB222 kiváló műszaki tulajdonságai erős szoftveres támogatással párosulnak. A magyar nyelvű, szintén a FlexCom Kommunikációs Kft. által kifejlesztett szoftver asztali gépről és mobiltelefonról is használható. A szoftver lehetővé teszi, hogy térképes felületen valós időben kövesd a kerékpárt, vagy akár hónapokra visszamenőleg visszanézd a bejárt útvonalakat.

Mobil telefonos verzió

Asztali gépes verzió

Információk a vásárláshoz

Az FB222 kerékpár GPS nyomkövetőt csomagban lehet megrendelni weboldalunkról. Ennek tartalma:

  • FB222 nyomkövető készülék beépített, egész világon használható SIM kártyával,
  • töltő és töltőkábel,
  • biztonsági csavarok és csavarkulcs(fej),
  • 1 év előfizetés a magyar nyelvű szoftverre, asztali gépre és mobiltelefonra (az előfizetés évente megújítható)

További információ, megrendeléshez kattints ide!

 

Forrás: nyomkovetes.net

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid