Véletlenül kikerült hivatalos képen a Samsung Galaxy Z Fold 6 és a Z Flip 6

0

Egy bő hónap múlva, a hírek szerint egész pontosan július 10-én tartja a következő Unpacked eseményét a Samsung, amelyen számos új készüléket lelepleznek, de a főszereplők minden bizonnyal az új hajlítható csúcsmodellek lesznek, a Z Fold 6 és a Z Flip 6. Most kiszivárgott a telefonok kinézete, méghozzá a gyártó egyik hivatalos oldaláról.

Az egyik szivárogtató a Samsung kazahsztáni weboldalán talált rá az alábbi promóciós képre, amelyen a Galaxy Z Fold 6 és a Galaxy Z Flip 6 szerepel. Azóta törölték az eredeti helyről, valószínűleg véletlenül került ki idő előtt, szerencsére sikerült időben lementeni.

A két telefon kialakítása alapvetően nagyon hasonló lesz az előző generációhoz, de a dizájnt azért frissíti a Samsung. A Z Fold 6 és a Z Flip 6 is szögletesebb lesz az elődjénél, laposabb oldalakat és élesebb széleket kapnak, a sarkok pedig kevésbé lekerekítettek. A Fold 6 esetében a kamerák nagyobbnak is tűnnek, de lehet, hogy csak a méretes kameragyűrűk miatt, amelyek körbeveszik a lencséket. A Flip 6 esetében pedig a telefon keretéhez passzoló színű gyűrűkkel emelik ki a kamerákat.

Összehasonlításképpen itt vannak a tavalyi modellek:

 

Neked melyik tetszik jobban, a tavalyi vagy az idei kinézet?

 

Forrás: Reddit

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid