Kiszivárgott a Samsung Galaxy S24 FE

0

Már közel lehet a Samsung Galaxy S24 FE bemutatója, ugyanis szinte minden fontosabb jellemző kiszivárgott a megfizethető(bb) zászlóshajó kapcsán, néhány hivatalos sajtókép társaságában, így már a kinézetet sem fedi homály.

Az Android Headlines buktatta le a telefont, ami ötféle színben, szürkében, fehérben, sárgában, zöldben és kékben lesz kapható.

A Galaxy S24 FE egy 6,7 colos, Full HD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel érkezik, amely akár 1900 nit fényerőre is képes, és Gorilla Glass Victus+ védi a külső behatásoktól.

A készüléket az Exynos 2400e nevű lapka hajtja, és One UI 6.1.1-es szoftverrel érkezik, ami már tartalmazza a Galaxy AI funkciókat is.

A hátlapon három kamera lesz, egy 50 MP-es fő szenzor, egy 12 MP-es ultraszéles látószögű egység, valamint egy 8 MP-es 3x telefotó optika. Az előlapra pedig egy 10 MP-es szelfikamera kerül.

A Galaxy S24 FE egy 4565 mAh-s akkumulátorral érkezik, ami a gyártó szerint akár 78 óra zenelejátszásra vagy 29 óra videónézésre is elegendő lehet.

A telefon természetesen vízálló lesz, alumínium kerettel szerelik, azt viszont még nem tudni, hogy mikortól és mennyiért lesz kapható.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid