Kiárusítás: élethosszig tartó Windows és Office licencek jó áron a Keysfan oldalán

0

Egy dobozos Microsoft Office szoftver vagy egy Windows operációs rendszer egy vagyonba kerül a legtöbb esetben, de OEM szoftverkulcsokat vásárolva akár töredék áron is hozzájuk lehet jutni. Ilyenkor a Microsoft weboldaláról letöltött program a kapott kulccsal aktiválható, és utána korlátlan ideig használható az adott számítógépen vagy laptopon. Érdemes megnézni a kínálatot, rengeteg népszerű programot áraztak le a napokban!

A népszerű, szoftverkulcsokkal foglalkozó Keysfan webáruház szeptemberi kiárusítást tart, amelynek alkalmából számos népszerű szoftvert áraztak le jelentősen, köztük különféle Microsoft Office és Windows verziókat.

62%-os kuponos kedvezmény a Microsoft Office szoftverekre

Az alábbi árak a BKS62 kuponnal jönnek ki, ezt a vásárlás során kell felhasználni.

Eredeti Windows rendszerek 50%-os áron

Az alábbi árak a BKS50 kuponnal jönnek ki, ezt a vásárlás során kell felhasználni.

Csomagban még olcsóbb (Windows + Office együtt)

Az alábbi árak a BKS62 kuponnal jönnek ki, ezt a vásárlás során kell felhasználni.

További Windows szoftverek fél áron

Az alábbi árak a BKS50 kuponnal jönnek ki, ezt a vásárlás során kell felhasználni.

Egyéb szoftveres eszközök akcióban

 

Hogyan kell fizetni?

  • Tedd a terméket a kosaradba, írd be a kupont, majd a “Proceed To Checkout” gombra kattintva léphetsz tovább.

  • Az adataid megadása után a fizetésnél válaszd a “CDZEPay” lehetőséget. Ezen belül lesz minden opció (bankkártya, PayPal, stb.).

A Keysfan-tól vásárolt licencekre nem vonatkoznak előfizetési korlátozások, így a Keysfan licencek “élethosszig” szólnak, és korlátlan hozzáférést biztosítanak: az operációs rendszer frissítve és támogatva lesz az élettartama alatt. A telepítési és használati folyamat során a felhasználók bármilyen kérdés esetén kapcsolatba léphetsz a Keysfan technikai támogató csapatával, 24/7 online (kapcsolattartó e-mail: Support@Keysfan.com). A Keysfan élethosszig tartó értékesítés utáni szolgáltatást nyújt, vagyis ha a szoftver használata során bármilyen kérdésed van, fordulj bátran a Keysfanhoz.

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is. 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a Support@Keysfan.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Keysfan.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Keysfan.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Keysfan.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysfan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid