Itt vannak az első képek a Xiaomi 15 Pro kinézetéről

0

A Xiaomi várhatóan október 20-án mutatja be a 15 és 15 Pro modelleket, amelyekben már a friss Snapdragon 8 Gen 4 teljesít majd szolgálatot, és most meg is érkeztek az első előzetes renderképek a Pro változathoz. A telefon háromféle színben csodálható meg.

A Xiaomi 15 Pro a képek alapján fehér, fekete és szürke színben lesz kapható, illetve állítólag készül egy spéci titán változat is.

A dizájn alapvetően eléggé hasonló ahhoz, amit az előd 14 Pro esetében láthattunk, ezúttal is szögletes a kamerasziget, viszont a LED villanók most ezen kívül helyezkednek el.

A többi részt sajnos nem látni, de jó eséllyel marad a lapos keret, ami manapság amúgy is egyre divatosabb. A kijelző az elődnél mind a négy oldalán enyhén ívelt volt, valószínűleg megtartják ezt a kialakítást. Egyébként a hírek szerint egy 6,78 colos, 2K AMOLED panelt kap a Xiaomi 15 Pro, természetesen 120 Hz-es képfrissítéssel, a képernyőt a TCL gyárthatja. A már említett Snapdragon 8 Gen 4 mellé pedig akár 16 GB RAM és 1 TB háttértár is betársulhat a legdurvább kiszerelés esetében.

A Leica tripla kamerarendszer három darab 50 MP-es egységből állhat. A fő szenzor egy nagy méretű, 1/1,3 colos darab lesz f/1,4-es rekeszértékű lencsével, ehhez jön egy ultraszéles látószögű megoldás, valamint egy 5x periszkópos telefotó kamera. Szelfizni pedig a 32 MP-es előlapi érzékelővel tudunk majd.

A Xiaomi 15 Pro egy igen nagy méretű, 6000 mAh-s akkumulátort kaphat, ami támogatja a 90 W-os vezetékes, a 80 W-os vezeték nélküli és a 10 W-os fordított vezeték nélküli töltést. A szoftveres támogatásra sem lehet majd panaszunk, a gyártó állítólag 5 nagy Android verziófrissítést tervez kiadni a telefonra.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid