Jó áron a Kospet TANK X2, X2 Ultra és S2 okosórák egyenesen a gyártótól

0

A leginkább – de nem kizárólag – strapabíró okosóráiról ismert KOSPET márka új akciót hirdetett, amelynek keretében kedvezményesen kínálja a TANK X2, X2 Ultra és TANK S2 okosórákat. A kütyük és a kültéri kalandok szerelmesei számára egyaránt érdekesek lehetnek ezek a készülékek, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy ismerkedjenek meg velük közelebbről.

KOSPET TANK X2

Az X2 1,64 inches AMOLED megjelenítővel rendelkezik, amelyen összesen 280 x 456 képpont sorakozik. A kijelző védelmét harmadik generációs Gorilla Glass üvegbevonat biztosítja. Az okosóra tokja cinkötvözetből készült, amely ellenálló az elemekkel szemben, mégpedig az 5 ATM és az IP69K minősítéseknek megfelelően. Az okosóra belsejében az ATS3085L lapkakészlet teljesít szolgálatot, amelyhez egy Bluetooth 5.3 modul is betársul. Utóbbi támogatja a hanghívásokat vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, de ehhez ugyebár szükséges lesz egy párosított mobil.

A TANK X2 az aktív életet élők elsőrangú társa lesz, mivel 170 sport üzemmódot is támogat. Mindezek mellett természetesen méri a pulzust, a véroxigénszintet, követi az alvásminőséget is, és automatikusan képes hat fajta mozgásformát azonosítani: sétálás, biciklizés, futás, elliptikus tréner, evezés és úszás. Ezeket beállítások közötti babrálás nélkül is azonosítja a készülék. Az óra képes követni a hölgyek menstruációs ciklusát is. A szoftver részét képezi több dinamikus számlap is, illetve támogatott az Always On Display is. Az óra borítása alá 290 mAh kapacitású akkumulátor kerül. A telep egyetlen feltöltéssel akár 50 napos készenléti időt is biztosíthat, normál, tipikus felhasználás mellett pedig 5–7 napig is elkerülhetjük a konnektorok közelségét.

A KOSPET TANK X2 most 40 700 forintba kerül akcióban. További részletek a gyártó hivatalos oldalán! Ha az Aliexpress oldalán vásárolnád meg, akkor ezen a linken találod.

KOSPET TANK X2 Ultra

A névből és az utótagból kitalálható, hogy ez lényegében ugyanaz a készülék, csak néhány jellemzőben különbözik az alapmodelltől. Példának okáért, a gyártás során cinkötvözet helyett rozsdamentes acélt használnak, ami tartósabb és ellenállóbb a korrózióval szemben. Aztán arról sem szabad megfeledkezni, hogy kétfrekvenciás GPS került az okosóra belsejébe, amely hat műholdas helymeghatározó rendszerrel is kompatibilis. A TANK X2 sajnos nem rendelkezik ilyesmivel. A felszereltséghez hozzátartozik a beépített iránytű és a magasságmérő is, az X2 sajnos ezeket sem tudja.

Az X2 alapvető egészségkövetési funkciói mellé itt még betársul a stressz-szintmérés is. Ami viszont ugyanaz, az a 280 x456 pixeles AMOLED megjelenítő, a 290 mAh-s akkumulátor, az üzemidő is stimmel. Ugyanakkor az említett jellemzők miatt érdemes lehet elgondolkozni az Ultra modell beszerzésén, és ha fontos számodra a tartósság és a telefon nélkül működő helymeghatározás, akkor valószínűleg a TANK X2 Ultra lesz a jobb választás számodra.

A KOSPET TANK X2 Ultra most 48 800 forintba kerül akcióban.További részletek a gyártó hivatalos oldalán! Ha az Aliexpress oldalán vásárolnád meg, akkor ezen a linken találod.

KOSPET TANK S2

A gyártónál úgy vélik, hogy semmilyen elvi vagy gyakorlati akadálya sincs annak, hogy a hölgyek masszív strapabíró okosórát viseljenek, ezek pedig az ellenálló külső borítás mellett divatos dizájnt is kaphatnak. Ebből a gondolatmenetből született a TANK S2 okosóra. Az okosóra fontosabb jellemzői közé tartozik az 1,32 colos AMOLED megjelenítő, amelyen 466 x 466 pixel sorakozik, illetve az azt védő Gorilla Glass 3 bevonat. A megjelenítő előrelépést jelent az elődhöz képest, viszont a korábbi alumíniumötvözet helyett ezúttal műanyagot alkalmaztak a tok gyártásakor.

Az viszont továbbra is változatlan, hogy a készülék megfelel az 5 ATM és az IP69K besorolás követelményeinek, vagyis nyugodtan elvihetjük magunkkal vízisportolni, a tűzbe, de fürdés közben sem kell levennünk. A szokásos egészségkövető funkciók mellett 170+ sport üzemmód áll rendelkezésre, ha aktív életet élünk. A beépített Bluetooth 5.3 chip lehetővé teszi hanghívások fogadását és indítását közvetlenül a viselhető eszközről. Nyilván ehhez kellett az is, hogy mikrofon és hangszóró is kerüljön az órára. Pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, alvásmonitorozás mellett természetesen az óra képes követni a hölgyek menstruációs ciklusát is. Ami még említést érdemel, hogy a korábbi, 300 mAh-s akkumulátort az előző modellből most egy 350 mAh-s telep váltja.

A KOSPET TANK S2 most 48 800 forintba kerül akcióban.További részletek a gyártó hivatalos oldalán! Ha az Aliexpress oldalán vásárolnád meg, akkor ezen a linken találod.

Forrás: KOSPET

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid