Eltűnhet a Beállítások menü a jövőben a Samsung mobilokról?

0

A Samsung egyre nagyobb hangsúlyt fektet a mesterséges intelligenciára, jó példa erre a Galaxy AI funkciócsomag, azonban itt még nem állnak meg, további feladatokat bíznának az MI-re, mint például a telefon beállításainak módosítása.

A dél-koreai technológiai óriás állítólag egy új MI-élményen dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy anélkül használd az okostelefonodat, hogy valaha is kapcsolatba lépnél a Beállítások menüvel.

Az ET News szerint a vállalat egy olyan MI funkciót tervez bevezetni a készülékein, „amely képes előre megjósolni, hogy mit akarnak a fogyasztók azáltal, hogy javítja az olyan ‘érintési pontok’ teljesítményét, mint a billentyűzet és a kamera”.

A Samsung készülékek egyébként már lehetővé teszik a különböző beállítások módosítását a Beállítások menü megnyitása nélkül a Bixby segítségével. Ehhez azonban a felhasználóknak el kell indítaniuk a Bixby-t, és hangutasítást kell kiadniuk. Ezzel szemben a mesterséges intelligenciával támogatott megoldás a használati szokások alapján automatikusan módosíthatná a beállításokat.

Amennyiben sikerült ezt megvalósítani a Samsungnak, teljesen megváltozhat, hogy hogyan használjuk a telefonunkat. Ugyanakkor mindez elég sok kérdést is felvet, és benne van a hiba lehetősége, ami így akár ronthatja is a felhasználói élményt.

Te örülnél neki, ha a mesterséges intelligencia helyetted találná ki, hogy milyen beállításokat szeretnél a telefonodon?

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid