Smart Clinic okostelefon és tablet szerviz

Valamilyen szoftveres meghibásodás vagy fizikai sérülés áldozata lett Androidos okostelefonod vagy tableted? Hozd be készüléked a Smart Clinic okostelefon és tablet szervizbe, azonnal megmondjuk, mi a baja és a helyszínen meg is javítjuk Neked! Fejlett gépparkunk és tapasztalt szervizes munkatársaink segítségével bármilyen műszaki problémádra megoldást találunk. Javításainkra fél év garanciát vállalunk.

Nem hiszel a csodákban? Nem is kell. Bízz meg többéves szakértelmünkben, a más szervizek által totálkárosnak vélt készülékek javításával is megbirkózunk.

Magyarország első látványszervizeként meghonosítottuk azt a gyakorlatot, mely lehetővé teszi, hogy behozott készüléked 20-30 percen belül szervizeljük, s Neked mindeközben csak annyit kell tenned, hogy elfogadsz tőlünk egy finom kávét, figyelemmel kíséred a javítási folyamatokat vagy szemügyre veszed minőségi okostelefon és tablet kiegészítőinket, majd átveszed tőlünk újra remekül működő készüléked.

Szakszerű javításaink előnyeit ráadásul nem csak budapesti lakosok élvezhetik. Ha okostelefonod vagy tableted meghibásodott, de nincs időd vagy túlságosan távol laksz szervizpontjainktól, tárcsázz minket a +36 30 630 22 77 telefonszámon vagy kattints ide és megoldjuk a problémád. Legjobb esetben telefonhívásodtól számított harmadik napon már a kezedben is tarthatod az újfent tökéletesen működő okostelefonod vagy tableted.

Android szervizünkben okostelefonok és tabletek javítása mellett bizonyos esetekben laptopok és notebookok, ezenfelül Apple iPhone-ok, iPadek, iPodok és MacBookok, valamint Microsoft okoskészülékek szervizelését is vállaljuk. Ha készüléked típusát nem találod weblapunkon, akkor sem kell megijedned, hívj minket bizalommal, hogy segíthessünk megoldani a problémád!

Smart Clinic Bölcső

1117 Budapest, Bölcső utca 11.
Parkolás: Közvetlenül az üzlet előtt, az utcán lehetséges. Ügyfeleknek fenntartott parkolóhelyek, fizető övezet, 175 Ft/óra. Hétvégén a parkolás ingyenes.
+36 30 630 22 77

Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 9:00-19:00
Szombat: 10:00-16:00
Vasárnap: zárva

Smart Clinic Pannónia

1133 Budapest, Pannónia utca 72-74.
Parkolás: Közvetlenül az üzlet előtt, az utcán lehetséges. Ügyfeleknek fenntartott parkolóhelyek, fizető övezet, 440 Ft/óra. Hétvégén a parkolás ingyenes.
+36 30 630 22 77

Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 9:00-19:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva