2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Brutál specifikációkkal jöhet a Leagoo S9 Pro
Brutál specifikációkkal jöhet a Leagoo S9 Pro

Brutál specifikációkkal jöhet a Leagoo S9 Pro

Kiszivárgott néhány érdekes információ a Leagoo legütősebb 2018-as csúcsmobiljáról, az S9 Pro nevű készülékről, ami a nevével ellentétben nem egy Samsung, hanem egy iPhone X klón lesz.

A Leagoo S9-ről már mi is beszámoltunk korábban, most pedig az erősebb Pro variánsról érkeztek hírek. A mobil egy hatalmas, 6.21 colos Samsung Super AMOLED kijelzőt kaphat, amelynél fellelhető a már ismerős fenti kivágás a szenzoroknak.

Leagoo S9 Pro a jobb oldalon

A mobilt a hivatalosan még be sem jelentett Helio P40 processzor hajthatja, ami egy igen korrekt felsőkategóriás megoldás lesz 12 nm-es csíkszélességgel, és ehhez nem kevesebb, mint 8 GB RAM. illetve 256 GB-os belső térhely jár majd – legalábbis állítólag.

Leagoo S9 Pro a jobb oldalon

A hátlapon természetesen duál kamera lesz, de ennek egyelőre nem ismertek a részletei. Az akkumulátor viszont 5000 mAh-s lehet, és a hírek szerint kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is kapunk!

A mobil árát még nem tudjuk, de valamikor idén kerül majd bemutatásra az újdonság.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • TTHHCC

    Ezek a MediaTek processzorok nálam akkor kerülnek “felsőkategóriába” ha a grafikai teljesítménye (GPU) eléri egy Snapdragon vagy Exynos teljesítményét. Jelenleg felét se tudják.

  • hogabesz

    “valamikor idén” Ez így elég viccesen hangzik, Január 5-én :D