Top 5 olcsó magyar menüs okosóra (2023)

0

Okosóra vásárlásnál sokak számára nagyon fontos, hogy magyar menüs legyen a készülék, és ez bizony rengeteg típusra nem igaz még 2023-ban sem. Akik nem tudnak jól angolul, vagy csak szimplán magyar nyelvű órát szeretnének, azoknak most összeszedtünk néhány bevált, népszerű típust! (Utoljára frissítve: 2023. június)

Az összes bemutatott okosórát Magyarországról szállítják, készletről, akár 1 nap alatt, és 1 év teljes körű hazai garancia van rájuk.

  • Frissítés: A cikket újabb típusokkal bővítettük, vannak friss modellek is!

Smartic X okosóra

A 2022-ben megjelent Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Teljesen magyar menüvel rendelkezik, és az alkalmazása is magyar.

Az óra vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Jelzi az értesítéseket, méri a napi aktivitást, van rajta pulzusmérő és véroxingénszint mérő, illetve különféle sport módok is. Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel, és sok egyéb hasznos funkciója van. Az akciós ára jelenleg 44.990 Ft.

Smartic NEO 2 okosóra

A Smartic NEO 2 egy elsősorban férfiaknak szánt, de mégis vékony kialakítású, fémházas okosóra. A magyar menü mellett IP68-as vízállóságot is kapunk, és erről az óráról sem maradt ki a hangszóró és a mikrofon, így lehet vele telefonhívásokat bonyolítani Bluetooth-on keresztül, de csak ha csatlakoztatva van egy mobilhoz.

Az óra kompatibilis Android eszközökkel és iPhone-okkal is, természetesen jelzi az értesítéseket, méri a napi aktivitást, van rajta pulzusmérő, és különféle sport módok is. A készülék most 44.990 Ft helyett 39.990 Ft-ba kerül.

Semicor Nova GPS-es gyerek okosóra

Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék pontos helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat.

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. Az újdonság jelenleg 44.990 Ft-os áron rendelhető limitált darabszámban.

Semicor Max okosóra

A Semicor Max egy igazán masszív megjelenésű, fémházas férfi okosóra, ami elérhető fekete és ezüst színben egyaránt, ráadásul mindkettő választható fém- vagy bőrszíjjal is. A kijelzője gyönyörű, és számos hasznos funkciója van: hívások kihangosítása, értesítések jelzése, napi aktivitásmérés, pulzusmérés, sport módok, stb.

Nem csak a készülék menüje, hanem a hozzá tartozó mobilos app is magyar, így egész biztosan nem lesz gond a kezelésével. Az ára jelenleg 44.990 Ft.

Smartic Q7 okosóra

Egy korábbi típusról van szó, ami vízálló, sportos, divatos kivitellel bír. A magyar nyelvű menü mellett van rajta hangszóró és mikrofon, így hívások kihangosítására is alkalmas, de csak csatlakoztatott okostelefonnal (mivel saját SIM foglalata nincs). Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Az okosóra kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, jelzi az értesítéseket, méri a napi aktivitást, vannak benne sport módok és sok egyéb hasznos funkció. Az ára most 39.990 Ft helyett mindössze 34.900 Ft akcióban.

+1. Leafit K7 okosóra

Ez a friss modell nem kapott magyar nyelvet, viszont egy nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból álló menüje van, így könnyedén kezelhető nyelvtudás nélkül is, ráadásul az alkalmazása már magyar.

Az óra nagyon szép, könnyű és vékony, nők számára is tökéletesen alkalmas, funkcióit tekintve pedig az alap dolgokat tudja.

Mikrofon és hangszóró nincs rajta, így telefonálni nem lehet vele, viszont jelzi a hívásokat, az üzeneteket, az egyéb értesítéseket, méri az aktivitást, van rajta pulzusmérő, és két egyszerű játék is, sok más hasznos funkció mellett. Egy töltéssel akár 5-7 napot is elmegy, Az ára igen kedvező, jelenleg 32.990 Ft-ért rendelhető.

+2. Smartic Ria okosóra

Ebben sincs ténylegesen magyar nyelv, de egy rettentően egyszerű, ábrás ikonokból álló menürendszere van, így könnyedén kezelhető külföldi nyelvtudás nélkül. A Smartic Ria egy kifejezetten könnyű és vékony okosóra, kis mérete miatt leginkább nőknek ajánlott. Prémium anyaghasználat és gyönyörű kialakítás jellemzi, csodálatos kijelzővel. Jó hír, hogy van vízállóság, és egy durván 5 napos üzemidő.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az ikonos menü révén pedig nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. Az ára 47.990 Ft helyett most 39.990 Ft.

Ez is érdekelhet:

Neked mennyire fontos egy okosóránál a magyar nyelv?

 

Források: DroidVilág, ESmart.hu webáruház

Megosztás
NapiDroid