Top 3 olcsó magyar menüs okosóra (2021)

0

Okosóra vásárlásnál sokak számára nagyon fontos, hogy magyar menüs legyen a készülék, és ez bizony rengeteg típusra nem igaz még 2021-ben sem. Akik nem tudnak jól angolul, vagy csak szimplán magyar nyelvű órát szeretnének, azoknak most összeszedtünk néhány bevált, népszerű típust! (Utoljára frissítve: 2021. december)

A felsorolt okosórákat extra gyorsan, akár 1 nap alatt megkapod!

Az összes bemutatott okosórát Magyarországról szállítják, és 1 év teljes körű hazai garancia van rájuk.

Fuse Pro okosóra (vízálló, SIM kártyás, GPS-es)

A Fuse Pro okosóra egy friss modell, és egészen egyedülálló tudással rendelkezik, ugyanis van benne SIM kártya foglalat, tehát önállóan is alkalmas telefonálásra, és vízálló az IP67-es minősítés szerint. A magyar nyelv és a GPS-vevő pedig már csak hab a tortán.

Fuse Pro okosóra magyar menüvel

Az óra kompatibilis Androidos mobilokkal és iPhone-okkal is, jelzi a hívásokat, az üzenetek és az értesítéseket, illetve figyeli a napi aktivitást. Természetesen van benne pulzusmérő, és különféle sport módok, amelyeknél nagyon jól jöhet a GPS-vevő. A készülék ugyanis futás, túrázás vagy kerékpározás közben elmenti a megtett útvonalat is, amit később vissza lehet nézni a mobilos alkalmazásban.

A Fuse Pro magyar menüs okosóra további hasznos funkciókkal is rendelkezik, érdemes megnézni, miket tud még. Az ára most akcióban 49.990 Ft helyett 39.990 Ft, és jár hozzá egy választható ajándék második szíj, illetve üvegfólia.

Smartic Q7 okosóra (vízálló)

Egy új, 2021-es típusról van szó, ami vízálló, sportos, divatos kivitellel bír. A magyar nyelvű menü mellett egy másik érdekesség vele kapcsolatban, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így hívások kihangosítására is alkalmas, de csak csatlakoztatott okostelefonnal (mivel saját SIM foglalata nincs). Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Az okosóra kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, jelzi az értesítéseket, méri a napi aktivitást, vannak benne sport módok és sok egyéb hasznos funkció. Az ára most 39.990 Ft helyett mindössze 34.900 Ft akcióban.

Smartic NEO 2 okosóra (vízálló)

A Smartic NEO 2 egy elsősorban férfiaknak szánt, de mégis vékony kialakítású, fémházas okosóra. A magyar menü mellett IP68-as vízállóságot is kapunk, és erről az óráról sem maradt ki a hangszóró és a mikrofon, így lehet vele telefonhívásokat bonyolítani Bluetooth-on keresztül, de csak ha csatlakoztatva van egy mobilhoz.

Az óra kompatibilis Android eszközökkel és iPhone-okkal is, természetesen jelzi az értesítéseket, méri a napi aktivitást, van rajta pulzusmérő, és különféle sport módok is. A készülék most bevezető áron, 44.990 Ft helyett 37.990 Ft-ba kerül ezen az oldalon.

+1. G4 Smart okosóra (SIM kártyás)

A G4 Smart a kedvező ára ellenére egy egész nagy tudású okosóra, ugyanis lehet bele SIM kártyát tenni, így akár önállóan képes egy telefont is kiváltani. Fogadhatunk és indíthatunk hívásokat, telefonhoz csatlakozva pedig kihangosítóként működik az óra. Természetesen megjeleníti az értesítéseket is, így azonnal látjuk, ha üzenetet, emailt kaptunk, vagy más fontos dolog történt, nem kell elővenni minden alkalommal a mobilunkat. Hátránya, hogy csak Android készülékekkel kompatibilis, iPhone-okkal nem.

A funkciók sora egyébként itt még nem ért véget, van rajta képnéző, zenelejátszó (microSD kártyáról), diktafon, sőt, még egy kis felbontású beépített kamera is került az óra tetejére. Kapunk továbbá naptárat, ébresztőt, számológépet, lépésszámlálót, stb.

Az okosóra most akcióban 31.990 Ft helyett 27.990 Ft-os áron rendelhető meg ingyenes 1 napos szállítással és 1 év teljes körű magyarországi garanciával. Többféle változatban is kapható, férfiaknak és nőknek is jó, és az alap fekete vagy fehér szíjak mellé most kapsz ráadásnak egy színeset is.

További részletek és megrendelés itt: G4 Smart okosóra

+2. G4 Pro okosóra (SIM kártyás)

A G4 Pro okosóra nagyon sok mindenben hasonlít a G4 Smart-ra, ez is SIM kártyás, tehát megkapjuk a telefon funkciókat, illetve a kihangosítást is. Van benne tárcsázó, hívásnapló, telefonkönyv és SMS-kezelés is. Természetesen megjeleníti az értesítéseket, üzeneteket, és nagy előnye, hogy ez már nem csak Android mobilokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis.

Funkciók terén itt is el vagyunk látva rendesen, megkapjuk például a pulzusmérőt, ami a Smart-ból kimaradt, van továbbá lépésszámláló, ébresztő, naptár és hasonlók. A G4 Pro érdekessége még az, hogy 3-féle üzemmódban használható (Telefon mód, Okoskarkötő mód és Óra mód), az első kínálja a legtöbb funkciót, az utolsó pedig a legjobb üzemidőt.

A G4 Pro már egy minőségi kivitelű okosóra, ez az árán is látszik, 34.990 Ft-ért lehet lecsapni rá. A cserélhető szíj itt is adott, és kapsz hozzá üvegfóliát, valamint ajándék második szíjat a fehér és a fekete változathoz is. Nőknek és férfiaknak is ajánlott. Ezt is 1 napon belül feladják, és jár hozzá az 1 év teljes körű hazai garancia.

+3. Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, egyszerű ikonos menüs)

Ez igazából egy kakukktojás, mert nincs benne ténylegesen magyar nyelv, de egy rettentően egyszerű, ábrás ikonokból álló menürendszere van, így könnyedén kezelhető külföldi nyelvtudás nélkül is. A Smartic Ria egy kifejezetten könnyű és vékony okosóra, kis mérete miatt leginkább nőknek ajánlott. Prémium anyaghasználat és gyönyörű kialakítás jellemzi, csodálatos kijelzővel. Jó hír, hogy van vízállóság, és egy durván 5 napos üzemidő.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az ikonos menü révén pedig nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. Az ára 47.990 Ft helyett most 39.990 Ft.

Ez is érdekelhet:

Neked mennyire fontos egy okosóránál a magyar nyelv?

Forrás: DroidVilág

Megosztás
NapiDroid