Top 3 olcsó magyar menüs okosóra 2019

0

Okosóra vásárlásnál sokak számára nagyon fontos, hogy magyar menüs legyen a készülék, és ez bizony rengeteg típusra nem igaz. Akik nem tudnak jól angolul, vagy csak szimplán magyar nyelvű órát szeretnének, azoknak most összeszedtünk 3 bevált, és viszonylag olcsó típust!

A felsorolt okosórákat extra gyorsan, akár 1 nap alatt megkapod!

Az összes bemutatott okosórát Magyarországról szállítják, és 1 év teljes körű hazai garancia van rájuk.

G4 Smart okosóra

A G4 Smart a kedvező ára ellenére egy egész nagy tudású okosóra, ugyanis lehet bele SIM kártyát tenni, így akár önállóan képes egy telefont is kiváltani. Fogadhatunk és indíthatunk hívásokat, telefonhoz csatlakozva pedig kihangosítóként működik az óra. Természetesen megjeleníti az értesítéseket is, így azonnal látjuk, ha üzenetet, emailt kaptunk, vagy más fontos dolog történt, nem kell elővenni minden alkalommal a mobilunkat. Hátránya, hogy csak Android készülékekkel kompatibilis, iPhone-okkal nem.

A funkciók sora egyébként itt még nem ért véget, van rajta képnéző, zenelejátszó (microSD kártyáról), diktafon, sőt, még egy kis felbontású beépített kamera is került az óra tetejére. Kapunk továbbá naptárat, ébresztőt, számológépet, lépésszámlálót, stb.

Az okosóra most akcióban 31.990 Ft helyett 25.990 Ft-os áron rendelhető meg ingyenes 1 napos szállítással és 1 év teljes körű magyarországi garanciával. Többféle változatban is kapható, férfiaknak és nőknek is jó, és az alap fekete vagy fehér szíjak mellé most kapsz ráadásnak egy színeset is. További részletek és megrendelés ezen az oldalon.

G4 Pro okosóra

A G4 Pro okosóra nagyon sok mindenben hasonlít a G4 Smart-ra, ez is SIM kártyás, tehát megkapjuk a telefon funkciókat, illetve a kihangosítást is. Van benne tárcsázó, hívásnapló, telefonkönyv és SMS-kezelés is. Természetesen megjeleníti az értesítéseket, üzeneteket, és nagy előnye, hogy ez már nem csak Android mobilokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis.

Funkciók terén itt is el vagyunk látva rendesen, megkapjuk például a pulzusmérőt, ami a Smart-ból kimaradt, van továbbá lépésszámláló, ébresztő, naptár és hasonlók. A G4 Pro érdekessége még az, hogy 3-féle üzemmódban használható (Telefon mód, Okoskarkötő mód és Óra mód), az első kínálja a legtöbb funkciót, az utolsó pedig a legjobb üzemidőt.

A G4 Pro már egy egész minőségi kivitelű okosóra, ez az árán is látszik, de most egy akció jóvoltából 34.990 Ft helyett 30.990 Ft-os áron lehet lecsapni rá. A cserélhető szíj itt is adott, és kapsz hozzá üvegfóliát, valamint ajándék második szíjat a fehér és a fekete változathoz is. Ezt is 1 napon belül feladják, és jár hozzá az 1 év teljes körű hazai garancia. További részletek és megrendelés ezen az oldalon.

Fuse Neo okosóra

Az utolsó magyar menüs okosóránk a Fuse Neo, ami csak most jelent meg. Ez egy meglehetősen vékony, divatos, fémházas kütyü, és nagy előnye, hogy IP68-as tanúsítvánnyal bír, vagyis por- és vízálló. Az előző kettőhöz képest annyival kevesebbet tud, hogy nincs benne SIM foglalat, de ha valakinek ez nem fontos, akkor nagyon ajánlott vétel.

Számos hasznos funkcióval bír, van kihangosítás, értesítések kijelzése, pulzusmérő, lépésszámláló és mozgásemlékeztető is többek között. Vezérli továbbá a mobilod zenelejátszóját és kameráját, ráadásul ez is működik iPhone-okkal és Android készülékekkel is.

A Fuse Neo most bevezető áron 41.990 Ft helyet 34.990 Ft-os áron vihető haza ingyenes 1 napos szállítással és 1 év teljes körű magyarországi garanciával. Több verzióban is kérhető, és jár hozzá egy választható prémium második szíj, illetve üvegfólia a kijelzőre. További részletek és megrendelés ezen az oldalon.

Ez is érdekelhet:

Neked mennyire fontos egy okosóránál a magyar nyelv?

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid