Top 3 olcsó magyar menüs okosóra (frissítve!)

0

Okosóra vásárlásnál sokak számára nagyon fontos, hogy magyar menüs legyen a készülék, és ez bizony rengeteg típusra nem igaz. Akik nem tudnak jól angolul, vagy csak szimplán magyar nyelvű órát szeretnének, azoknak most összeszedtünk 3 bevált, és viszonylag olcsó típust! (Frissítés: egy negyedik típus is megjelent, frissítettük a cikket!)

A felsorolt okosórákat extra gyorsan, akár 1 nap alatt megkapod!

Az összes bemutatott okosórát Magyarországról szállítják, és 1 év teljes körű hazai garancia van rájuk.

G4 Smart okosóra (SIM kártyás)

A G4 Smart a kedvező ára ellenére egy egész nagy tudású okosóra, ugyanis lehet bele SIM kártyát tenni, így akár önállóan képes egy telefont is kiváltani. Fogadhatunk és indíthatunk hívásokat, telefonhoz csatlakozva pedig kihangosítóként működik az óra. Természetesen megjeleníti az értesítéseket is, így azonnal látjuk, ha üzenetet, emailt kaptunk, vagy más fontos dolog történt, nem kell elővenni minden alkalommal a mobilunkat. Hátránya, hogy csak Android készülékekkel kompatibilis, iPhone-okkal nem.

A funkciók sora egyébként itt még nem ért véget, van rajta képnéző, zenelejátszó (microSD kártyáról), diktafon, sőt, még egy kis felbontású beépített kamera is került az óra tetejére. Kapunk továbbá naptárat, ébresztőt, számológépet, lépésszámlálót, stb.

Az okosóra most akcióban 31.990 Ft helyett 27.990 Ft-os áron rendelhető meg ingyenes 1 napos szállítással és 1 év teljes körű magyarországi garanciával. Többféle változatban is kapható, férfiaknak és nőknek is jó, és az alap fekete vagy fehér szíjak mellé most kapsz ráadásnak egy színeset is.

További részletek és megrendelés itt: G4 Smart okosóra

G4 Pro okosóra (SIM kártyás)

A G4 Pro okosóra nagyon sok mindenben hasonlít a G4 Smart-ra, ez is SIM kártyás, tehát megkapjuk a telefon funkciókat, illetve a kihangosítást is. Van benne tárcsázó, hívásnapló, telefonkönyv és SMS-kezelés is. Természetesen megjeleníti az értesítéseket, üzeneteket, és nagy előnye, hogy ez már nem csak Android mobilokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis.

Funkciók terén itt is el vagyunk látva rendesen, megkapjuk például a pulzusmérőt, ami a Smart-ból kimaradt, van továbbá lépésszámláló, ébresztő, naptár és hasonlók. A G4 Pro érdekessége még az, hogy 3-féle üzemmódban használható (Telefon mód, Okoskarkötő mód és Óra mód), az első kínálja a legtöbb funkciót, az utolsó pedig a legjobb üzemidőt.

A G4 Pro már egy minőségi kivitelű okosóra, ez az árán is látszik, 34.990 Ft-ért lehet lecsapni rá. A cserélhető szíj itt is adott, és kapsz hozzá üvegfóliát, valamint ajándék második szíjat a fehér és a fekete változathoz is. Nőknek és férfiaknak is ajánlott. Ezt is 1 napon belül feladják, és jár hozzá az 1 év teljes körű hazai garancia.

Fuse Neo okosóra (vízálló)

Az utolsó magyar menüs okosóránk a Fuse Neo, ami csak nemrég jelent meg. Ez egy meglehetősen vékony, divatos, fémházas kütyü, és nagy előnye, hogy IP68-as tanúsítvánnyal bír, vagyis por- és vízálló. Az előző kettőhöz képest annyival kevesebbet tud, hogy nincs benne SIM foglalat, de ha valakinek ez nem fontos, akkor nagyon ajánlott vétel.

Számos hasznos funkcióval bír, van kihangosítás, értesítések kijelzése, pulzusmérő, lépésszámláló és mozgásemlékeztető is többek között. Vezérli továbbá a mobilod zenelejátszóját és kameráját, ráadásul ez is működik iPhone-okkal és Android készülékekkel is.

A Fuse Neo most 41.990 Ft helyet 39.990 Ft-os áron vihető haza ingyenes 1 napos szállítással és 1 év teljes körű magyarországi garanciával. Több verzióban is kérhető, és jár hozzá egy választható prémium második szíj, illetve üvegfólia a kijelzőre. További részletek és megrendelés itt: Fuse Neo okosóra

+1. Fuse Pro okosóra (vízálló, SIM kártyás, GPS-es)

A Fuse Pro okosóra egy friss modell, és egészen egyedülálló tudással rendelkezik, ugyanis van benne SIM kártya foglalat, tehát önállóan is alkalmas telefonálásra, és vízálló az IP67-es minősítés szerint. A magyar nyelv és a GPS-vevő pedig már csak hab a tortán.

Fuse Pro okosóra magyar menüvel

Az óra kompatibilis Androidos mobilokkal és iPhone-okkal is, jelzi a hívásokat, az üzenetek és az értesítéseket, illetve figyeli a napi aktivitást. Természetesen van benne pulzusmérő, és különféle sport módok, amelyeknél nagyon jól jöhet a GPS-vevő. A készülék ugyanis futás, túrázás vagy kerékpározás közben elmenti a megtett útvonalat is, amit később vissza lehet nézni a mobilos alkalmazásban.

A Fuse Pro magyar menüs okosóra további hasznos funkciókkal is rendelkezik, érdemes megnézni, miket tud még. Az ára most akcióban 49.990 Ft helyett 39.990 Ft, és jár hozzá egy választható ajándék második szíj, illetve üvegfólia.

 

Ez is érdekelhet:

Neked mennyire fontos egy okosóránál a magyar nyelv?

Forrás: DroidVilág

Megosztás
NapiDroid