2018. március 23.
Szerviz
Kezdőlap » Elephone S7

Elephone S7 cikkek

Elephone S7 megkapó dizájnnal és 10 magos processzorral

Az Elephone S7 egy kifejezetten mutatós mobil szép kijelzővel és erős hardverrel, és ha már régóta szemezel vele, akkor most érdemes lehet lecsapni rá, ugyanis már 60 ezer forint körüli áron elvihető EU raktárról. A mobil fém keretet és elől-hátul ívelt üvegborítást kapott. A dizájnja nagyon hasonlít a Galaxy S7 modellekre, de ez egyáltalán nem baj, hiszen meglehetősen jól néz ki, ... Tovább »

Robbanásbiztos lett az Elephone S7

Míg korábban a dizájnnal, a jobb kamerával vagy éppen a szebb kijelzővel próbáltak kitűnni a telefongyártók, 2016-ra eljutottunk oda, hogy azt is külön ki kell emelni, ha egy adott készülék nem robban. Az Elephone legalábbis így tesz, de nem csak emiatt lett érdekes az S7, aminek a neve egyébként nem véletlenül hasonlít a Samsung mobiljára. Az Elephone S7 egy igazi ... Tovább »

4 remek kínai mobil B20-as LTE támogatással

Ha okostelefon vásárlás előtt állsz, és kínai mobilokkal is szemezel, akkor érdemes utána járni, hogy az adott készülék ismeri-e az összes nálunk használt 4G sávot, ugyanis előfordulhatnak problémák, főleg vidéken. Vidéken ugyanis előszeretettel használják a B20-as (800 Mhz) LTE sávot a szolgáltatók Magyarországon, és ha ezt nem támogatja a mobilunk, akkor jobb esetben csak 3G sebességet kapunk, rosszabb esetben pedig ennél ... Tovább »

Nagyon király Samsung Galaxy S7 klón jön hamarosan

Az Elephone nevű kínai gyártóról már bizonyára sokan hallottak, egész jó mobiljaik vannak, és most olyasmivel készülnek, amire sokan felkapják majd a fejüket. Jön az Elephone S7, ami nagyon sokban hasonlít majd a Samsung Galaxy S7 (edge)-re. A képek alapján fém kerettel és elöl-hátul üveg borítással érkezik a mobil, akárcsak a Samsung készülékei. Az 5.5 colos Full HD kijelző nem ... Tovább »