2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Super Mario Run Android letöltés

Super Mario Run Android letöltés cikkek

Már tölthető Androidra a Super Mario Run

A Nintendo korábbi bejelentésének megfelelően végre Androidra is megjelent a régóta várt Super Mario Run. A játék még tavaly jelent meg iOS-re, ahol hatalmas siker lett, és azóta várjuk az androidos verziót, ami most végre meg is érkezett. A Super Mario Run ingyen tölthető a Play Áruházból, és az első néhány pályát gond nélkül ki lehet próbálni, a teljes játékot viszont 3200 Ft ... Tovább »

Pár nap és megjelenik Androidra a Super Mario Run

A Nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy mikor érkezik Androidra a Super Mario Run. Szerencsére már csak pár napot kell várnunk. A Super Mario Run tavaly jelent meg iOS-re, ahol hatalmas siker lett, és azóta türelmetlenül várjuk az androidos kiadást. Szerencsére már nem kell sokat várni, ugyanis március 23-án a szeretett robotos rendszerünkre is megjelenik a játék. Azt sajnos nem tudni, ... Tovább »

Kiderült mikor jön Androidra a Super Mario Run

A Super Mario Run tavaly indult hódító útjára iOS-en, és most a Nintendo azt is elárulta, hogy mikor jön Androidra a játék. A Super Mario Run hatalmas sikernek bizonyult iOS-en. Az első három napban 37 millióan töltötték le, és 14 millió dollár bevételt termelt. Utána kicsit alábbhagyott a kezdeti lendület, de így sem panaszkodhat a Nintendo. Nemrég arról számoltunk be, hogy Androidra ... Tovább »

Androidra is jön a Super Mario Run

Úgy néz ki hamarosan Androidra is megjelenik a Super Mario Run. A játék már fel is került a Play Áruházba, de egyelőre csak előregisztrálni lehet. A Super Mario Run pár hete jelent meg iOS-re, és hatalmas sikernek bizonyult. Az első három napban 37 millióan töltötték le, és 14 millió dollár bevételt termelt. Utána persze hamar alábbhagyott a kezdeti lendület, de így sem ... Tovább »