2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Felbukkant az LG G5, kiderült a készülék modellszáma
Felbukkant az LG G5, kiderült a készülék modellszáma
Koncepció

Felbukkant az LG G5, kiderült a készülék modellszáma

Az LG G5-ről eddig csak kósza pletykákat olvashattunk, amelyekre semmi valódi bizonyíték nem volt, most azonban feltűnt egy új LG készülék, ami szinte biztos, hogy a gyártó következő csúcsmobilja lesz.

Nemrég egy LG-H830 modellszámmal bíró készülék User Agent adatai bukkantak fel. Kicsit leegyszerűsítve ez az, amit egy webszerver lát a készülékből egy HTTP kérés során (pl. böngészés közben). Az LG G4 (H810, H815, stb) modellszámából kiindulva elég egyértelmű, hogy az LG G5-ről van szó.

LG-H830-User-Agent

Túl sok specifikációs részlet sajnos nem derült ki a mobilról, annyi látszik még, hogy Android 6.0-s rendszer fut rajta.

A korábbi pletykák alapján az LG G5 fémházzal érkezik, és állítólag ennek ellenére is marad a cserélhető akksi és a bővíthető tárhely. A készüléket szinte biztos, hogy a Snapdragon 820 hajtja majd, a kijelző pedig egy 5.5 col körüli, QHD felbontású panel lesz. Jó eséllyel kapunk majd egy kisebb másodlagos megjelenítőt is, akárcsak az LG V10 esetében.

Az LG G5 bemutatója valószínűleg február 21-én lesz, ekkor tart ugyanis a gyártó egy nagyszabású sajtórendezvényt, amire már ki is küldték a meghívókat.

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.