Megérkezett a Worms 4 a Google Play Áruházba

1

A tavaly novemberben iOS rendszerre kiadott Worms 4 végre megérkezett a zöld robotos készülékekre is, így a körökre osztott csaták kedvelői újabb szórakozásra bukkanhatnak a Google áruházában. A progi kétezer forintba kerül, és ezért cserébe egészen sok mindent kínál.

Apró változtatások vannak a klasszikus címekhez képest, már ami a játékmenetet illeti, de a lényeg ugyanaz: kétdimenziós, körökre osztott küzdelmekben kell sunyi módon a másikat felrobbantani, és más hasonló gaztetteket véghezvinni az ellenfél kárára. Az eredeti játékokban öt kis kukacot lehetett megszemélyesíteni, ez a mobilos változatban lecsökkent háromra.

Worms-4-Android-5

Persze a régi motorosoknak már ott lebeg a kérdőjel a feje felett, de minden bizonnyal azért döntöttek így a fejlesztők, hogy még pörgősebbé tegyék a multiplayer meccseket. Ami még változott, az a grafika, kicsit rajzfilmesebb lett a múltbeli változatokhoz képest.

Worms-4-Android-3

Az egyjátékos mód 80 pályányi mulatsággal kecsegtet, a folyamatos fejlődés, és új fegyverek megszerzése mellett. Természetesen az igazi móka a többjátékos mód, ahol a barátainkat tiporhatjuk virtuálisan a sárba. Bizonyos problémák még előfordulhatnak a multiplayer szekcióban, viszont ilyen esetekben a fejlesztő visszafizeti az alkalmazásért kiadott összeget. A Worms 4 ide kattintva tölthető le.

via: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid