2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Őrült árakon jöhetnek a Samsung Galaxy S8 modellek
Őrült árakon jöhetnek a Samsung Galaxy S8 modellek
Konvcepció

Őrült árakon jöhetnek a Samsung Galaxy S8 modellek

Már számtalan információt olvashattunk a Samsung Galaxy S8 modellekről, most viszont az árak és a színváltozatok szivárogtak ki. Nézzük mire számíthatunk!

Egy ukrán forgalmazó adatbázisában tűntek fel az új csúcsmodellek, és amennyiben valósak az információk, a Galaxy S8 durván 26 ezer ukrán hrivnyába (~280.000 forint) kerül majd, a Galaxy S8+-ért pedig 29 ezer hrivnyát (~312.000 forint) fognak kérni. Ezek elég durva árak, jelentős lehet a drágulás az S7 modellekhez képest.

Kiderültek továbbá a színváltozatok is. A forgalmazó szerint fekete, arany és orchidea szürke opciók lesznek.

Állítólagos fotón a Galaxy S8 Plus

Az új csúcsmodellek bemutatóját valószínűleg március 29-én tartják, a hivatalos árak minden bizonnyal csak ekkor derülnek majd ki, a megjelenésre pedig április második felében kerülhet sor. További érdekes híreket itt találsz a Galaxy S8 modellekről.

forrás, via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Adam

  Hello
  Egy olyan kérdésem lenne, ha valaki tud tanácsot adni, hogy azok a telefonboltok, melyek olcsóbban adják mint a “hivatalosabb” üzletek (pl Media Markt, BestByte, Samsung Experience), mennyire megbízhatóak? Nagyon problémás náluk a garancia érvényesítése? Ha valakinek van tapasztalata egy adott telefonüzlettel, megírná?
  Köszönöm

  • Balogh Norbert

   Szia Ádám! Én a B-tel-től szoktam venni telefont. Ami gyártói garanciával volt hirdetve azt be is tudtam regisztrálni pl a Samsung oldalon. Utána is nézettem emai szám alapján és mondták hogy minden ok vele! Remélem tudtam segíteni

   • Adam

    Szia,

    köszönöm. Az IMEI számot hol lehet lekérdeztetni?

    • Tibor Hornyák

     *#06# a tárcsázóba pötyögve

     • Adam

      köszönöm a választ, de a kérdésem arra vonatkozott hogy a dobozon látható (ezek szerint a telefonból is kiolvasható) IMEI szám hitelességét hogy lehet ellenőriztetni, ahogy a Balogh Norbert említette (azt mondta, hogy utánanézette a számot)

 • Simon Richárd

  Ukrajnában nem érdemes nézni az árakat. Instabilak, és mikor növekednek, sokáig magasak maradnak, mire engednek belőlük. Nem javasolnám UA ból szerezni az infót. Meg lehet lesni a többi terméket is, nem valami olcsóak, némelyik a szomszéd országokhoz képest abszolúte túlárazott. Pl PC alkatrészek.

 • Biró Balázs

  Ennyi pénzért nagyon jót kell alkotnia a Samsungnak. Az S6 Edge+ is nagyon drága készülék volt és rengeteg probléma van vele… Pénzkidobás.