1 másodperc alatt 10.000 darab Xiaomi Redmi Note fogyott!

1

A Xiaomi nagyon ért a felhajtáshoz, és gyakran jár az élen a rekord eladások terén. Az 5.5 colos Xiaomi Redmi Note eddig is nagyon jól fogyott, most azonban egy taiwani bevezető akció keretében egyetlen másodperc alatt 10.000 darabot vettek meg belőle!

A hatalmas siker egyrészt annak köszönhető, hogy Taiwanban most volt először kapható a készülék, ráadásul rendkívül kedvező áron kínálták, mivel már 167 dollárnak megfelelő összegért el lehetett vinni. Az első készlet 10 ezer darabból állt, ami kevesebb, mint egy másodperc alatt elkelt. Egyébként ennél is jóval többre lett volna igény, de sokaknak még be sem töltődött a rendelési oldal, mire elfogyott az összes Redmi Note.

Xiaomi Redmi Note

A Xiaomi phablet egyébként nagyon komoly felszereltséggel rendelkezik olcsó árához képest. A kijelzője 5.5 colos IPS 720p-s felbontással, a processzor szerepét pedig a valódi nyolcmagos MTK6592 tölti be. Ehhez jön még 2GB RAM és 8GB belső tárhely MicroSD bővítési lehetőséggel. A kamera felbontása 13 megapixel, az akkumulátor pedig nem kevesebb, mint 3200mAh kapacitású.

GSMInsider

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid