1 millió előrendelés a Nokia X-re Kínában

0

A finn gyártó első androidos mobiljait idén februárban mutatták be. A három új készülék közül a legolcsóbb Nokia X már meg is jelent Indiában és Malajziában. Néhány napja pedig Kínában is előrendelhető a készülék és elég komoly az érdeklődés, mivel 4 nap után már több mint 1 millió előrendelés érkezett rá. A megjelenés csak március 25-ére várható, addig pedig még jócskán növekedhet ez a szám.

nokia-x

Egyelőre semmilyen előrejelzést nem tett közzé a finn gyártó a Nokia X eladási mennyiségére Kínában, de azt már lehet sejteni, hogy komoly sikere lesz. Ha bővebben érdekel a Nokia androidos szériája, akkor olvasd el korábbi cikkünket.

Frissítés (2014. 03. 16): Mégsem volt ennyi előrendelés a Nokia X-re Kínában. A félreértés abból adódott, hogy volt egy nyereményjáték, amin úgy lehetett részt venni, hogy rá kellett kattintani a “Pre-order”, azaz az előrendel gombra. Ez még nem járt semmilyen elköteleződéssel, így tehát nem tekinthető valódi előrendelésnek. Ennek ellenére azért elég nagy az érdeklődés az új androidos Nokia mobilokra.

Normandy-Nokia-Android

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid