10W-os Ortur Master 2 Pro lézergravírozó most 30 dollárral olcsóbban

0

Ha mostanában tervezel lézergravírozót vásárolni, akkor érdemes megnézned a Madethebest webáruház ajánlatát, ugyanis leáraztak két új Ortur Master 2-es modellt.

Madethebest egy nemrég indult, lézergravírozókra és 3D nyomtatókra specializálódott profi webáruház, amely közeli kapcsoltban áll a kategóriában jól ismert Ortur márkával, és a gyártó készülékeinek hivatalos viszonteladójaként működik.

Ortur Laser Master 2 Pro LU2-10A lézergravírozó

A gravírozó legfontosabb összetevője a 10,5 wattos kimeneti teljesítménnyel rendelkező lézer, amelyet egy 32 bites alaplap finom elektronikája vezérel. A lézerpont fókusza 0,05 x 0,1 mm, tehát egy rendkívül precízen dolgozó eszközről van szó, amely képes megmunkálni anyagok széles tárházát, illetve vágni is azokat. A készülék a gyártói ígéret szerint legalább 10 000 munkaórát fog működni problémamentesen, tehát a gravírozó beszerzése egy hosszú távú befektetés.

A masina gyorsan dolgozik, képes percenként 15 000 mm-t haladni,  a megmunkálható terület maximális nagysága pedig 400 x 400 mm, tehát kifejezetten nagy idomokkal is dolgozhatunk. A gravírozót biztonságos használni, hiszen többféle beépített biztonsági funkció oltalmaz bennünket, az esetleges tüzek és más hasonlók ellen. Az Ortur Laser Master 2 Pro LU2-10A lézergravírozó most 529 dolláros, vagyis megközelítőleg 199 950 Ft-os áron rendelhető amennyiben használjuk a ZBP10A30 kupont, az összeg forgalmazó ígérete szerint már magában foglalja az ÁFA-t is. A promóció június 20-ig tart. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Ortur Laser Master 2 S2 LF/SF lézergravírozó

Ezt a gépet is a gyártó 9. generációs, 32 bites alaplapja vezérli, a gravírozó által megmunkálható felület pedig 410 x 390 mm-es lehet. A nagy teljesítményű lézer képes akár a kerámiát és a fémeket is gravírozni, sebessége pedig elérheti az akár 5000 mm/percet is. Az eszköz kompatibilis a legtöbb gravírozási céllal alkalmazott számítógépes fájlformátummal, vezérlésére pedig használhatjuk a LaserGRBL és a LightBurn szoftvereket is. A 0,17 x 0,25 mm-es fókuszpontnak köszönhetően ez a szerkezet is képes lesz biztosítani a precíz és igényes munkavégzést.

A készüléket ellátták többféle beépített védelemmel is, a munkafolyamat azonnal véget ér, ha a szerkezet tüzet érzékel, vagy ha az elmozdul, ha megszakad az összeköttetés az irányítást végző számítógéppel – és minden hibajelenségről azonnali riasztást kap a tulajdonos. Az eszköz több verzióban is elérhető, az SF jobb a gravírozásban, az LF pedig a vágásban, illetve van egy alap modell is, ami olcsóbb ezeknél.

Az Ortur Laser Master 2 S2 LF/SF lézergravírozó most mindössze 329 dolláros, vagyis nagyjából 124 400 Ft-os áron rendelhető, amennyiben használjuk a ZBS230 kupont. Az összeg már tartalmazza az ÁFA-t is a weboldal szerint, a promóció szintén június 20-ig érvényes. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Madethebest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid