12 filléres kütyü, amiket most nagyon sokan rendelnek Kínából

0

Mindig érdekes látni, hogy a többség milyen cuccokat rendel, hiszen nehéz megtalálni több tízezer termékből, hogy mire is lehet szükségünk, és így remek ötleteket kaphatunk. Most a GearBest adott nekünk egy belsős listát azokról az olcsó kütyükről, amelyek a legjobban fogynak a magyar vásárlók körében.

A felsorolásban vannak standard termékek, mint például a memóriakártya, de akadnak igazi meglepetések is, nem gondoltuk volna például, hogy rengetegen vásárolnak vertikális egeret. Most pedig jöjjön a legnépszerűbb olcsó, 20 dollár alatti termékek listája, sorrend nélkül!

Alfawise 64GB-os memóriakártya

Szupergyors U3-as memóriakártya akár 80MB/s olvasási sebességgel. Támogatja a 4K videófelvételt, így mehet akár akciókamerába vagy drónba is, és a GBAFFYL122 kuponkóddal már 8,99 dollárért vihető, ami szállítással együtt kb. 2800 Ft-ra jön ki. Részletek és rendelés ezen a linken.

Samsung EVO Plus 64GB-os memóriakártya

Ez is rettentően gyors, szintén U3-as minősítést kapott, tehát alkalmas 4K felvételre, és akár 100 MB/s olvasási sebességre is képes. A GBDEAL1210 kuponkóddal már 11,99 dollárért vihető, ami kb. 3500 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Alfawise WM02 vezetéknélküli vertikális egér

A vertikális egér lényege, hogy 90 fokkal el van fordítva a hagyományos egerekhez képest, így anatómiailag sokkal kényelmesebb hosszú távon. Elsőre szokatlannak tűnhet, de nagyban csökkenti a kar és a csukló feszültségét, így jól jöhet azok számára, akik sokat ülnek számítógép előtt. Az Alfawise megoldása a GBAFFYL078 kuponkóddal most 5,99 dolláros áron vihető, ami kb. 1900 Ft a legolcsóbb szállítással. Részletek és rendelés ezen a linken.

Delux M618 Plus kék LED-es vertikális egér 1600DPI

Igaz, hogy vezetékes, de ez egy komolyabb típus, és nem mellesleg kifejezetten jól néz ki. Az ára most 18,99 dollár, vagyis kb. 5500 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

ID115 Plus okoskarkötő

Vízálló, színes kijelzős okoskarkötő pulzusmérővel 10 dollár körüli áron, vagyis olyan 2900 Ft-ért. Részletek és rendelés ezen a linken.

8,5 colos rajztábla gyermekeknek

Filléres rajztábla, ami egyetlen gombnyomással törölhető. Az ára mindössze 5,49 dollár, ami a legolcsóbb szállítással olyan 1800 Ft-ra jön ki. Részletek és rendelés ezen a linken.

Mini Wifi-s biztonsági rejtett kamera

Távolról is nézhető mini Wifi-s kamera Android és iOS támogatással (felbontás: 640×480). Az ára csak 10 dollár, szállítással együtt kijön 3100 Ft-ból. Részletek és rendelés ezen a linken.

Quelima SQ11 Mini kamera (1080p)

Full HD-s mini akciókamera 120 fokos látószöggel. Egy töltéssel nagyjából 1 óra videófelvételre képes (MicroSD kártyára), és van benne mozgásérzékelő opció is. A GBAFFYL171 kuponkóddal most csak 7,39 dollárba kerül, ami kb 2300 Ft szállítással együtt. Részletek és rendelés ezen a linken.

Bankkártya méretű összehajtható kés

Praktikus mini kés, ami elfér egy pénztárcában is. és nem kerül többe 500 Ft-nál. Részletek és rendelés ezen a linken.

i7s Mini vezetéknélküli fülhallgató

Filléres Apple AirPods klón olyan tokkal, ami tölti is egyúttal a fülest. Az A1TRMPNZVF kuponkóddal 4,99 dollárért rendelhető, ami szállítással olyan 1600 Ft-ra jön ki. Részletek és rendelés ezen a linken.

HDMI-s vezetéknélküli kijelző tükröző kütyü

Vezeték nélküli kijelző tükrözés TV-re vagy monitorra. Telepítést nem igényel, és támogatja a fontosabb szabványokat (Miracast / DLNA / Airplay). Használható Android és iOS eszközökkel is, és a 2BbajV8g kuponnal már 13,99 dollárért vihető (szállítással kb. 4200 Ft). Részletek és rendelés ezen a linken.

Dodosee A7TR5 1.3 MP-es 5 méteres endoszkóp kamera telefonokhoz

LED-es mini kamera, ami kis helyekre is befér, jól jöhet például autószereléshez, különféle otthoni munkához, vagy bármilyen más tevékenységhez, aminél nehezen elérhető, szűk helyre kell benéznünk. Az ára most 7,89 dollár, vagyis kb. 2300 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Az összes felsorolt termék ÁFA- és vámmentesen rendelhető, mivel egyik sem éri el a vámolás alsó határát.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid