13 colos táblagéppel állhat elő a Samsung!

0

A SamMobile forrásai szerint a dél-koreai gyártó év végén jelentheti be eddigi legnagyobb, 13 hüvelykes tabletjét.

Az okostelefonok, illetve a táblagépek piacán manapság egyre divatosabbak a nagyobbnál nagyobb kijelzők. A legnépszerűbb gyártók, így természetesen a Samsung is követi a trendet, és sorra jelenti be egyre méretesebb készülékeit. Gondolok itt a 7 hüvelykes Galaxy W-re, valamint eddigi legnagyobb táblagépükre, mely a Galaxy Tab Pro 12.2 nevet kapta. Ha lehet hinni a híreknek, akkor a dél-koreai gyártó az eddigieknél is nagyobb, 13 colos tabletet leplezhet le a 2014-es év végén.

samsung_notepro12

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Természetesen igen kevés részletet ismerünk jelenleg az új modellel kapcsolatban, annyi azonban már kiderült, hogy a Super Amoled kijelző helyett ebben a modellben valószínűleg LCD panelt fog használni a gyártó. Ez egyébként nem az első pletyka hasonló paraméterekkel rendelkező tabletről.

A Samsung már jelenleg is igen széles választékkal rendelkezik a 10 hüvelyknél nagyobb táblagépek terén, ezzel a lépéssel azonban feltehetően a Microsoft Surface Pro 3-mal, illetve a többi laptop/tablet hibrid eszközzel szeretné felvenni a versenyt, melynek győztesét izgatottan várjuk!

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Gerendás Péter

Mechatronikai mérnök hallgató a BME-n, android rajongó.

NapiDroid