14 évesen a Google Play-en

0

Míg mások 14 évesen Minecraftoznak, valamint CS:GO-znak, Kiss Dániel 14 évesen játékokat fejleszt.

A jelenleg Miskolcon élő Kiss Dániel néhány napja írt a szerkesztőségünknek, hogy próbáljuk ki a játékait, és valami megfogott minket az összesben. Papíron egy-egy játék rideg koppintásának tűnnek, de mindegyiknek van valamilyen varázsa, amely magával ragadja a játékost, és így már-már kényszeresen játszani fog.

Pop-Up Hell

popup-hell

Dani legfrissebb játéka a Pop-Up Hell, amelyben a régi, Win95-ös időket idéző felület fogad minket. A zene pörgős, így az ember arra következtethetne, hogy valami pörgős játék lesz – szerencsére passzol a zene és a játék stílusa, valamint hangulata. A játék lényege, hogy egy adware-ek, valamint vírusok által fertőzött gépen zárogassuk be a Pop-up-okat, ám ezek egyre gyorsabban bukkannak fel, majd mire belejövünk a ritmusba, már a képernyő is elkezd ugrálni, ezzel tovább idegesítve a játékost – már-már a pokolba kívántam a dolgot, így már értem a játék nevét. Egy kávé árát szerintem bőven megéri.

bloxx

A bloxx az a tipikus „vidd a golyót A-ból B-be” játék, néhány csavarral. A játékba belépve egy minimalista felületű főmenü fogad minket, innen tovább lépve pedig szerencsére nem szakad meg a zene. A pályákon segítőkész, vagy a rage-faktort tovább növelő kommentárral találkozhatunk, amely egyedivé teszi ezt a játékot. Eddig az összes hasonló típusú játéktól sajnos a hajunkat téptük (többiek, gyerünk, dobjatok össze egy jó játékot!), de szerencsére ettől inkább jó érzések fogtak el minket, mintsem rosszak. Én a fejlesztő helyében nem csak egy dollárt kérnék el – simán többet is megér ez a játék.

ColorBlinder

A ColorBlinder-ben egy (adott ideig) folyamatosan növekvő négyzetrácsban kell az egyező színű négyzetek közül kiválasztani a picit eltérő színűt. Szerencsére ennek a játéknak is megvan a rage-faktora, pedig semmi különös dolgot nem csinál, amivel ezt kivívná. A világrekord a fejlesztő Facebook-oldala alapján nemrég dőlt meg, ugyanis valaki 1342 pontot kattintgatott össze. Ha minden rácsra 1 másodpercet számolunk, ez még úgy is több, mint fél óra játék egyhuzamban! Innen is gratulálunk a rekordernek.

colorblinder-jatek

Összesítés

A maga módján az összes játék remek, mindenképpen érdemes őket kipróbálni, és ha tetszett valamelyik, írj hozzá egy ösztönző kommentet! (Kritikát is szívesen fogad Dani, ha az meg is van indokolva.) Innen is gratulálunk hozzájuk, ti pedig írjátok le kommentben a véleményeteket!

via FunByte

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid