15 millió előrendelés az 5.5 colos Xiaomi Redmi Note-ra!

1

Új nagyméretű okostelefon jön a kínai Xiaomi-tól, és a hírek szerint egy hét alatt már 15 millió előrendelés érkezett a Redmi Note nevű készülékre.

A mobil egy 5.5 colos 720p-s IPS kijelzővel jön, ami paramétereit tekintve megegyezik az általunk is tesztelt WayteQ Talk 5H-val. A készüléket a nyolcmagos MTK6592 chipset hajtja majd, és két változatban is elérhető lesz. A lassabb modell 1.4GHz-es magokkal és 1GB RAM-mal jön, a gyorsabb pedig 1.7GHz-es magokkal és 2GB RAM-mal. A belső memória 8GB lesz, és ezt bővíthetjük is majd MicroSD kártyával.

xiaomi-redmi-note

Az akkumulátor sem lesz gyenge, mivel 3200mAh kapacitással rendelkezik, de a legjobb dolog mindenképpen az ára, ugyanis nagyon olcsó lesz a Xiaomi Redmi Note. A gyengébb változat 129 dolláros áron lesz kapható, de az erősebb sem lesz sokkal drágább a maga 159 dolláros árával. Ezek átszámolva nagyjából 29 és 35 ezer Ft-os árat jelentenek, ami szinte hihetetlenül hangzik, és így nem is meglepő a 15 millió előrendelő.

xiaomi-redmi-note-1

A Xiaomi márka nagyon feltörekvőben van, és a 2015-ös évre már 100 millió eladott készüléket terveznek. Jelenleg csak 4 országban kaphatók a készülékeik (Kína, Taiwan, Hong Kong és Szingapúr), de 10 további helyre is hamarosan betörnek (India, Brazília, Oroszország, Malajzia, Indonézia, Thaiföld, Vietnám, Törökország, Mexikó, és a Fülöp-szigetek).

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid