16.000 mAh-s akkumulátort kapott az Energizer Power Max P16K Pro

0

Nemrég már írtunk az Energizer hatalmas akkumulátorral szerelt telefonjáról, amit most végre bemutattak a nagyközönség előtt. Bár még csak egy prototípusról van szó, a fontosabb részletek már kiderültek.

Egy kifejezetten korrekt felső-középkategóriás mobil lett az Energizer Power Max P16K Pro, hiszen egy 6 colos, 18:9-es Full HD+ kijelzőt és 8 magos Helio P23 processzort kapott. Említést érdemel még a 6 GB RAM, a 128 GB-os tárhely, a hátlapi 16+13 MP-es duál kamera, valamint az előlapi 13+5 MP-es megoldás.

Az Android 8.0 Oreo rendszerrel érkező telefon egy elképesztő, 16.000 mAh-s akkumulátorral bír, amit természetesen az Energizer gyárt, azaz egy minőségi telepre számíthatunk. A vállalat szerint 40 napos készenléti időt vagy erősebb használat mellett 5 napos üzemidőt bír a mobil, ráadásul gyorstöltés is van USB-C porton keresztül! Persze nem lett egy vékony készülék, de ezt a kompromisszumot meg kell kötni, ha ekkora aksit szeretnénk. Pontos adat még nincs, de olyan 15 mm vastag és 350 grammos lehet a készülék.

Az ára 500 dollár lesz, a megjelenés pontos ideje azonban még nem ismert.

Forrás: Energizer, fotók

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid