16 GB RAM-mal jöhet a Xiaomi Mi 10 Pro, ezek lehetnek a főbb jellemzői!

0

Azt eddig is tudtuk, hogy nagyon ütős csúcsmobilokkal fogja indítani az évet a Xiaomi, most viszont több érdekes új részlet is felbukkant a Mi 10 erősebb, Pro kiadásáról.

Nemrég kiszivárgott egy képernyőmentés, amin állítólag a Xiaomi Mi 10 Pro 5G főbb jellemzői szerepelnek. Ez alapján a mobilban Snapdragon 865 processzor, 16 GB RAM, valamint 512 GB tárhely lesz, ám itt még nem ér véget a durva specifikációk sora.

A kijelző 6,4 colos lehet, Full HD+ felbontással, ami nem annyira kirívó, a kamerarendszer viszont már annál inkább: egy 108 MP-es fő szenzor lesz a hátlapon, amihez jön még egy 16, egy 12 és egy 5 MP-es egység. Az akkumulátor szintén nem tűnik kicsinek, 5250 mAh már nagyon korrektül hangzik. és ehhez jöhet még egy brutális, 66W-os gyorstöltés is.

Persze egyelőre ezekből semmit nem erősített meg hivatalosan a Xiaomi, szóval érdemes némi fenntartással kezelni az olvasottakat, de már korábban is hallhattunk arról pletykákat, hogy a kínai gyártó lesz az első, amely 16 GB RAM-mal szerelt mobilt dob piacra.

A Xiaomi Mi 10 telefonok bemutatója valamikor februárban lesz, vagyis már nem kell túlzottan sokat várni a végleges, hivatalos infókra.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid