3 fontos újítás debütálhat a Huawei P10-ben

0

A Huawei P10-ről már hallhattunk néhány érdekességet, és most egy kínai forrás három fontos újítást említ a készülékkel kapcsolatban, amelyek részben megerősítik a korábbi híreszteléseket.

Az első és legszembetűnőbb változás a hajlított kijelző lehet. Már a Mate 9-nek van ilyen variánsa, a P10 azonban már alapból ívelt megjelenítővel érkezhet, és így elég komoly konkurenciát kaphat a Galaxy S8. Persze az is lehetséges, hogy ezúttal is többféle modell lesz (pl. P10 és P10 Plus).

Változhat az ujjlenyomat-olvasó helye is, ugyanis az előlapra kerülhet egy Home gomb, és valószínűleg ebben lesz a szenzor. Ez sem teljesen újdonság, a nemrég bemutatott Mate 9 Pro hasonló kialakítással bír.

huawei-mate-9-pro

A harmadik újdonság, ami említésre került, az a vezetéknélküli töltés. Ez mindenképpen hasznos lehet, bár ha nem jár majd a mobilhoz gyárilag ilyen töltő, akkor valószínűleg kevesen fogják kihasználni ezt a lehetőséget.

A Huawei P10 bemutatója április környékén várható, és valószínűleg a Galaxy S8-at is ekkor leplezik le, azaz érdekes csatának nézünk elébe. Azt persze ne feledjük, hogy mindez még csak pletyka, érdemes fenntartásokkal kezelni az olvasottakat.

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid