3 okosóra kapható most nagy kedvezménnyel a GearVita oldalán

0

Ha épp okosórát keresel, akkor érdemes megnézned az alábbi válogatást, ugyanis három típust is jelentősen leáraztak, köztük a Xiaomi slágertermékét, az Amazfit Stratost.

Xiaomi Amazfit Stratos

Az Amazfit Stratos (vagy más néven Pace 2) a gyártó egyik legjobb és legnépszerűbb okosórája. Minőségi kiépítés (rozsdamentes acél, kerámia), és hatalmas tudás jellemzi. Az 1,34 colos, 320*320-as felbontású kijelző tökéletesen látható napsütésben, a 280 mAh-s aksival pedig akár az 5 napos üzemidő is elérhető. A fitnesz funkciók és a rengeteg sport mód mellett a GPS és az IP68-as védelem sem maradhatott ki. A MiSTraosRM kupon segítségével 189,99 dollár helyett 148,88 dolláros áron rendelhető meg az okosóra hivatalos Global verziója, így a vámmentes EU Priority Line szállítással kb. 43 ezer Ft-ból kijön, ami nagyon kedvező. Tovább részletek és vásárlás ezen a linken.

Microwear L5

Microwear L5 külsőleg sokban hasonlít az előbb tárgyalt Stratosra, ám a minőségi, karbon mintás ház és a számos funkció ellenére egy kifejezetten olcsó kütyüről van szó. Csak néhány a jellemzők közül: IP68-as vízállóság, akár 1 hetes üzemidő, pulzusmérő, beépített LED lámpa, 10+ sportmód.

Az okosóra most 36,99 dollár helyett 29,99 dollárba kerül a GVMCL5CY kuponnal, ami a legolcsóbb szállítással kb. 9800 Ft lesz a végösszeg, és ez bőven a vámolási határ alatt van, szóval emiatt sem kell aggódni. Részletek és rendelés ezen a linken.

Kingwear FS08

A Kingwear okosórája szintén egy sportos eszköz, van benne többek között GPS vevő, pulzusmérő, barométer és iránytű is. A szíja cserélhető, és 4-féle sportmód érhető el rajta, a séta, a kerékpár, a futás és a hegymászás. Az FS08 az eredeti 75,99 dolláros ára helyett most 57,99 dollárért vásárolható meg a GVFS08CCY kuponkóddal, így a vámmentes EU Priority Line szállítással olyan 18 ezer Ft lesz a végösszeg. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid