Top 4 ingyenes Android zenelejátszó 2018-ban

0

Ha te is unod az okostelefonodra telepített gyári zenelejátszót, akkor érdemes lecserélni egy jobb zenei élményt nyújtó ingyenes applikációra.

Egyre többen használják a zenei streaming szolgáltatásokat, például a Spotify-t, vagy a legtöbb telefonon alapértelmezetten megtalálható Google Play Zene alkalmazást. Az előfizetési díj ellenében igénybe vett, internet alapú zenehallgatás népszerűsége vitathatatlan, azonban még nagyon sokan ragaszkodnak a telefonon, vagy a microSD kártyán tárolt saját zenei válogatásukhoz. Ha te is úgy gondolod, hogy nem elég jó a telefonodon lévő gyári zenelejátszó, akkor próbáld ki az általunk ajánlott alkalmazások valamelyikét.

Casse-o-player

A retró stílusú Casse-o-player látványos felületet kínál, a kazettás magnók rég elfeledett látványvilágát hozza vissza. A kivezérlési szinteket mutató VU meters, valamint a kazetták címkéjére írt előadó és szám címek nagyot dobnak a nosztalgiafaktoron.

Az alkalmazás ingyenes, de sajnos a képernyő felső részéből a reklámok egy kis felületet kitakarnak. Ha nem zavar a  magyar nyelv hiánya, akkor érdemes kipróbálni ezt a zenelejátszót.

Letöltés

 

 

 

Musicolet Music Player

A Musicolet egy hirdetésmentes, egyszerű felhasználói felülettel rendelkező, ingyenes, teljes értékű zenelejátszó. Itt minden a funkcionalitásról szól, a látványvilág másodlagos tényező. Gyakorlatilag mindent megkapunk, ami a zenehallgatáshoz kell, ingyen és hirdetések nélkül. Az elalvás időzítő, az online albumborító és dalszövegkeresés, amely itt profi módon van megoldva, általában a fizetős verziók privilégiuma, azonban itt alapból jár.

Az alkalmazás sajnos nem magyar nyelvű, ezért egy minimális nyelvtudás szükséges lehet a használatához.

Letöltés

 

 

BlackPlayer Music Player

A BlackPlayer egy elegáns felülettel rendelkező, egyszerű és nagyon sok beállítási lehetőséggel rendelkező, hirdetésmentes app. Szinte az összes lehetséges felhasználói zenei igényt teljesíti, ingyen  – a több extrát kínáló fizetős verzió egyébként 225 forint –, de az alap verzió sem fog csalódást okozni.

Az alkalmazás magyar nyelvű, így a beállítások dzsungelében nyelvtudás nélkül sem fogunk elveszni.

Letöltés

 

 

 

 

Pulsar Music Player

A Pulsar egy letisztult felhasználói felülettel rendelkező zenelejátszó, melynek az egyszerűsége az erőssége, viszont számos extrát tartalmaz. Ilyenek például az ID3 címkék szerkesztése, a dalszövegkereső, 5-sávos hangszínszabályzó, vagy az elalvás időzítő.

Ha nem akarsz egy túlbonyolított zenelejátszót használni, akkor érdemes kipróbálni ezt a szép és könnyen használható alkalmazást.

Letöltés

 

 

 

Te milyen zenelejátszót használsz Androidon?

Napidroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Kastély Béla

A jövő mindig attól függ, hogy mit teszünk meg a jelenben.

NapiDroid