4 népszerű 3D nyomtató akcióban a GearBerry oldalán

0

A GearBerry főleg, de nem kizárólagosan hobbi és barkács eszközök forgalmazásával foglalkozik, legújabb akciós válogatásuk pedig 3D nyomtatókat kínál a szokottnál nyomottabb áron. Népszerű, jól bevált, és megfizethető modellek várnak ránk az alábbi összeállításban!

Easythreed k7

Ha csak belekóstolni szeretnénk a háromdimenziós nyomtatás világába, de azért nem vesszük se magunkat, se ezt a törekvést túl komolyan, érdemes megfontolni az Easythreed k7 beszerzését. A masinát elsősorban diákoknak, gyerekeknek fejlesztették, a géppel 100 x 100 x 100 milliméteres, apró tárgyakat lehet készíteni. Kreatív hajlamú lurkóknak kiváló ajándék lehet, persze felnőtt felügyelettel!

Kingroon KP3S Pro S1

A megfizethetőség és a sokoldalúság jellemzi a KP3S Pro S1-et, amely kompatibilis a legtöbb gyakori töltőanyaggal, és szinte mindenféle produktumot el lehet vele készíteni. A készüléken legfeljebb 200 x 200 x 200 milliméteres idomokat lehet készíteni. Egyáltalán nem baj, ha az összeszerelés nem igazán a mi asztalunk, mert a nyomtató 95 százalékban már össze lesz állítva, a beüzemeléshez csupán 15 perc szükséges, ezután pedig már kezdődhet is a kreatív munka!

Kingroon-KP3S

Ez egy moduláris kialakítású gépezet, de szerencsére nem bonyolították túl a dolgokat, még a kezdők is beállíthatják a KP3S-t, ehhez mindössze 20 perc szükséges. Az ötletek megvalósításához a legkülönfélébb tölteteket használhatjuk, a gép kompatibilis PLA és TPU műanyagokkal egyaránt. A nyomtatási méret 180 x 180 x 180 mm-es. A masinát saját érintésérzékeny LCD képernyővel is felszerelték, a felhasználói felület egyszerű, könnyen érthető. A duál merev fémsín és a dupla hűtőventillátor pontosabb és gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé, amelynek sebessége elérheti az 100 mm/másodpercet is.

Kingroon KP3S Pro

Alapvetően ez ugyanaz a készülék, mint a fentebb ismertetett, de azért akadnak fejlesztések, előrelépések is ahhoz képest. Példának okáért sokkal nagyobb idomokat lehet nyomtatni a Pro változattal, amelyek akár 200 x 200 x 200 mm-esek is lehetnek. A készülékhez jár egy Extruder kiegészítő is. Ez a gép sem totojázik, a nyomtatási sebessége elérheti az 100 mm/másodpercet. A készülőben lévő produktumot többféle beépített védelem oltalmazza, így akkor sem történik baj, ha nyomtatás közben elfogy a filament, vagy ne adj isten, elmegy az áram.

Forrás: GearBerry

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid