5 érv a Vernee X mellett

4

A Vernee X a gyártó legfrissebb mobilja, amely két verzióban is elérhető, 6GB+128GB-os és 4GB+64GB-os kiszerelésekben. Az utóbbi most 199.99 dollárba kerül, és a vállalat összeszedte 5 pontban, hogy miért érheti meg beruházni erre a készülékre.

6 colos, 18:9-es kijelző kellemes, lekerekített dizájnnal és kényelmes fogással

A hatalmas hosszított megjelenítő miatt a készülék keskenyebb, mint egy átlag 6 colos mobil, ráadásul az előlapi 2.5D-s, valamint a hátlapi 3D-s lekerekítés tovább segíti a kényelmes fogást.

4GB RAM, 64GB tárhely és Helio P23 chipset

A korrekt hardver elengedhetetlen része egy okostelefonnak, és a Vernee X esetében erre nem is lehet panaszunk. A Helio P23 meglehetősen erős a maga kategóriájában, és elég energiatakarékos is. A 4 GB (vagy akár 6 GB) RAM bőven elég manapság, ráadásul a gyártó beígérte a mobilra az Android 8.0 frissítést, ami tovább növeli a vonzerejét.

Négy kamera, elöl kettő és hátul is kettő

A gyártó szerint a Vernee X jól teljesít fotózás terén. Az előlapon egy 13+5 MP-es kamerarendszer található, amihez LED segédfény is tartozik, hogy minél szebb szelfiket készíthessünk. A hátlapra pedig egy 16+5 MP-es megoldás került PDAF technológiával és f/2.0-s rekeszértékkel.

Hátlapi ujjlenyomat-olvasó és Face ID, mindkettő gyors és kényelmes

A szinte teljes előlapot elfoglaló kijelző miatt a hátlapra került az ujjlenyomat-olvasó, ám ezt kiegészítették arcfelismeréssel is, amely akár 0.2 másodperc alatt képes azonosítani a mobil tulajdonosát, és sötétben is használható.

Méretes, 6200 mAh-s akkumulátor

A Vernee X esetében nem kell aggódni a rövid üzemidő miatt, hiszen egy 6200 mAh-s telepet szereltek a készülékbe, ami az erős, de energiatakarékos hardverrel párosítva hosszú használati időt tesz lehetővé. A hivatalos adatok szerint 2.5 napot is kibír a mobil átlagos használat mellett, ha pedig bekapcsoljuk “super power saving mode”-ot, akkor 76 nap készenléti idő is elérhető. A Vernee X 9V/2A-es gyorstöltést is kapott, amivel 30 perc alatt egy nap használati időt nyerhetünk, és 150 perc alatt tölt 100%-ra a méretes telep.

A Vernee X 4GB+64GB-os kiadása most nettó 199.99 dollárba kerül, a 6GB+128GB-os modellért pedig 280 dollárt kérnek. Minkét mobilt a Vernee hivatalos Aliexpress boltjában lehet megvásárolni.

További infók a Vernee hivatalos weboldalán.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid