5 kamerával jöhet az LG V40

0

Bár az LG G7 ThinQ nem lett egy rossz mobil, igazából semmi kiemelkedőt nem nyújt. Szerencsére az LG valódi 2018-as nagyágyúja még hátra van, és igen jónak ígérkezik.

Arról már korábban szó esett az LG részéről, hogy az AMOLED paneleket megtartják a V-sorozatnak, ezért kapott a G7 ThinQ egy IPS LCD kijelzőt. A V40-nek tehát lesz pár előnye a megjelenítő szempontjából (való fekete szín, egyenként kapcsolható pixelek), viszont nem csak emiatt érdemes várni a mobilt.

Az AndroidPolice forrása szerint a következő LG csúcsmobil nem kevesebb, mint 5 kamerával lesz szerelve. A hátlapon minden bizonnyal három, az előlapon pedig két egység lesz. A hátsó megoldás áll majd egy normál, széles látószögű kamerából, valamint egy ultraszéles látószögű kamerából, a harmadikról viszont sajnos nem tudunk egyelőre semmit. Talán telefotó kamera lesz, de komolyabb találgatásokba nem érdemes belemenni.

Már az LG V10-ben is dupla szelfikamera volt.

Az előlapi dupla kamerának pedig az arcfelismeréshez lesz köze, de az is lehet, hogy a másodlagos egység itt is szélesebb látószögű lencséket kap a csoportos szelfikhez.

Hardveresen egész biztosan a Snapdragon 845-öt kapjuk, és jó eséllyel itt is lesz notch a kijelzőn. A bemutató augusztusban vagy szeptemberben várható, és nem kizárt, hogy a végső név LG V40 ThinQ lesz.

Forrás: AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid