5 olcsó okoskütyü sportoláshoz és mindennapi használatra

0

Most néhány olyan viselhető kütyüt fogunk bemutatni, amik kiválóan alkalmasak sportoláshoz, edzéshez, és egyéb hasznos funkcióik is vannak.

1. Xiaomi Mi Band 1S

Nemrég hivatalosan is bemutatták a nagy sikerű Mi Band utódját, ami minden tud, amit az eredeti készülék, de ezt megtoldották egy pulzusmérővel.

mi-band-1s-1

A vízálló, porálló kütyü akksija legalább 30 napig bírja egy töltéssel, miközben folyamatosan monitorozza a nap közben megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, és éjszaka az alvási ciklusainkat. Ébresztőnek is kiváló a karkötő, és egyéb okos funkciókkal is bír, például jelez ha hívásunk van.

A Mi Band 1S sok helyen még csak előrendelhető, de a Geekbuyingon már van készleten, és az ára is nagyon jó, mindössze 29 dollárba kerül.

2. Makibes JW018

Ez egy kevésbé ismert eszköz, de nagyon hasonló funkciókkal bír, mint a Mi Band. A mérete persze nagyobb, cserébe van rajta kijelző és egy gomb is, azaz önmagában is alkalmas különböző információk megjelenítésére.

JW018

Itt is adott a hosszú üzemidő, a vízállóság és a pulzusmérő, és az ár is hasonlóan kedvező. A Makibes JW018 36 dollárért szerezhető be.

3. Makibes L18

L18

A Makibes L18 nagyon hasonlít az előző eszközre, de kicsit fejlettebb annál. Állítólag a vérnyomásunkat is méri a pulzuson túl, ami azért elég ritka. Az okoskarkötőt 40 dollárért kínálják.

4. Makibes F68

Eddig karkötőkről volt szó, most térjünk át kicsit az órákra. Az F68 is rengeteg hasznos funkcióval bír. Jelez ha hívásunk, üzenetünk vagy egyéb értesítésünk van, monitorozza az alvást, számolja a megtett lépéseket, és méri a pulzust. Ez persze csak néhány példa volt, a készülék sokkal több mindent tud.

Egy kerek érintőkijelzőt kapunk, a burkolat vízálló, és elég csak hetente tölteni az órát. Az ára 40 dollár körül van.

5. SWAT 004 Youngs

Ez az eszköz első ránézésre egy hagyományos sport/outdoor órának tűnik, de sok okos funkcióval bír. Jelez hívás, SMS és email esetén, van benne naptár és emlékeztető, jelez ha távol kerültünk a mobilunktól (anti lost), és akár a telefonunk kameráját is elsüthetjük vele távolról. Ezek természetesen Bluetooth kapcsolaton keresztül valósulnak meg, így képes kommunikálni az óra a mobilunkkal.

SWAT-youngs-004

Az eszköz 100 méterig vízálló, és elég benne évente elemet cserélni. Az ára 56 dollár.

Te melyiket választanád?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid