6.9 mm vékony ház és 18:9-es kijelző – Érkezik a Vernee M6

0

Hamarosan megjelenik a Vernee új, kedvező árú mobilja, az M6, ami a tavalyi népszerű Vernee M5 frissített változata.

Külső bemutató videó:

Az új M6 egy nagyon vékony, mindössze 6.9 mm-es fémházat kapott, és ami nagyon fontos, hogy egy tetszetős, fiatalos dizájnra törekedett a gyártó. Egyébként ez az egyik legvékonyabb “All-screen” kijelzős mobil a piacon.

A Vernee M6 egy 5.7 colos képernyőt kapott 18:9-es képaránnyal, és a gyártó szerint a kijelző/előlap arány a 80%-ot is meghaladja. A 16:9-es megjelenítővel szerelt elődhöz képest így 12.5%-os a javulás ilyen téren. Ez azt jelenti, hogy alig növekedett összességében a készülék teljes mérete, mégis egy jóval nagyobb kijelzőt kapunk.

A fém hátlap különleges, matt tapintású, tehát nem csak látványra, hanem kézbe fogva is egy kellemes készülékről van szó. A hátsó rész egységét csak a középre helyezett kamera és ujjlenyomat-olvasó töri meg.

Hardveres téren a 8 magos, 64 bites MTK6750C chipsetet kapjuk, amelyhez 4 GB RAM és 64 GB tárhely jár, és bővítési lehetőség is van, így akár 128 GB-tal is megtoldhatjuk a készülék kapacitását. Említést érdemel még a 16 MP-es hátlapi, illetve a 13 MP-es előlapi kamera, a 3300 mAh-s aksi, valamint az Android 7.0-ra épülő VOS rendszer, ami nagyon közel áll a gyári Androidhoz.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid