60 ezren már okostelefonos alkalmazással keresnek munkát

0

Az elmúlt két évben jelentősen emelkedett az álláskereséshez okostelefont használók aránya. Hazánk piacvezető álláskereső oldalát, a Profession.hu-t minden harmadik látogató már mobilról nyitja meg. A korábbi gyakorlatot pedig, hogy a böngészést okoseszközön, a jelentkezést viszont asztali gépen végzik a felhasználók az erre specializált alkalmazások használata váltotta fel.

A Profession augusztusban továbbfejlesztett álláskereső mobilalkalmazását eddig több mint 60 ezer felhasználó töltötte le. Többségük a gyorsasság miatt: fontosnak tartják, hogy az elsők között értesüljenek egy megpályázható pozícióról és már az okostelefonról is kényelmesen jelentkezhessenek rá. Az appban az összes elérhető – jelenleg közel 10 ezer – állásra rá lehet szűrni kulcsszó, munkaterület, pozíció vagy helység alapján.

profession-app-01

Miért ajánljuk az alkalmazást? Mert az augusztusi frissítésbe minden korábbi felhasználói kérést beépítettek a fejlesztők. Használhatod benne a webes beállításaidat, de regisztrálhatsz csak innen is. A jelentkezéshez feltölthetsz egyszerre több dokumentumot – akár felhőből hivatkozva. És elmentheted a keresési szempontjaidat és a neked tetsző állásokat is.

A 60 ezer felhasználó 77 százaléka Androidon használja az appot. Ha munkát kerestek, vagy csak érdekelnek a lehetőségek, érdemes letölteni!

google-play-letoltes

Megosztás
NapiDroid