60 másodperc alatt alázza a Samsung az iPad-et, a Surface-t, és a Kindle-t is!

0

Igazán provokáló lett a Samsung új tablet reklámja, ami a Galaxy Tab Pro szériát népszerűsíti. Más ismert gyártók készülékei is megjelennek a rövid videóban, de nem éppen az előnyös oldalukról mutatják be őket.

http://www.youtube.com/watch?v=6nFe_SWcq4Q

Vegyük hát sorra a látottakat! Először az iPad-del kerül szembe a Samsung tablete, és kiderül, hogy míg az elsővel nem csinálhatunk egyszerre több dolgot, az utóbbi képes rá úgy, hogy ketté osztja a kijelzőt. A Windows-os tabletek akkor kerülnek hátrányba, amikor a könnyen hordozhatóságról van szó, ugyanis ezek szinte már laptopnak számítanak, mivel egér, billentyűzet, és dokkoló is van hozzájuk. A Kindle készüléket pedig úgy mutatják be, mintha az csak olvasásra lenne jó, és semmi másra.

Nem kicsit elfogult tehát a Samsung reklámja, de azt azért meg kell hagyni, hogy hatalmas lehetőség van az új Galaxy Tab Pro tabletekben. A 8.4-től a 12.2 colosig terjedő méretű változatok mindegyike óriási felbontással bír (2560×1600 képpont), ráadásul hardverileg is a csúcskategóriához tartoznak, mivel a Snapdragon 800, illetve a Samsung saját Exynos processzora hajtja őket.

Újabb reklám, ami már csak a Samsung tableteiről szól:
http://www.youtube.com/watch?v=5ZrZmUotpq0

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid